![]() |
Mozilla Thunderbird - Pytanko
Witam
Chodzi mi mianowicie o to czy moge jakos zabezbieczyc program haslem zeby nikt nie odbieral i nie wysylal maili z mojej poczty , chodzi mi o takie ogolne zabezpieczenie programu nie samych kont , a jesli sie da to jak?? Pozdrawiam |
poszukaj wewtyczkach, moze cos znajdziesz... a jak nie da rady to tylko konta zostaja ...
sorki ze sie poddepne ale moze tu ktos da rade udzielic odpowiedzi ;) Jak wyslac maila z innego konta niz glowne w thunderbirdzie? bo jako glowne mam o2 a inne mam np z onetu i z onetu nie moge wyslac maila... konfigurowalem serwer poczty wychodzacej dodatkoy i nic nie dalo... co zrobic ktos wie? pozdro ;) |
Cytat:
wiem tyle, że po pierwszym zachwycie Thunderbird coraz mniej mnie cieszy a szczególnie po tym jak majstrowałem w ustawieniu serwerów i teraz nic nie mogę wysłać :\ . widocznie ten program jest zbyt mądry jak dla mnie 8 ) (dobrze, że outlooka express nie zwaliłem jeszcze :peace: ) |
|
to i ja się podepnę z pytaniem - nie moge odnaleźć opcji która pozwoli mi w mozilli firefoxie otwierć linków środkowym przyciskiem (ukrytym w rolce), róbowałem z all-in-one-gestuers i mouse gestuers i za chol... nie znajduję tam takiej opcji a przechwytywanie kliku nie działa :( pomocy
|
Ilość załączników: 1
@Alinoe, Tabbrowser Extensions jak na rysunku
|
dzięki ZETOXA ale i tak mi nie działa ;(
|
witam
już wiem co było powodem nie działania środkowych kliknięć - oprogramowanie dołączone do mychy, po wyłączeniu śmiga ok, dzięki za rady+pozdrawiam ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03. |