![]() |
ej odp. piszcie bo chce pograć już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
i nie wyszło.sorry:sciana::rozwal::zolta::czerwona:
|
Dzięki:):D:spoko:
|
Spróbuj zainstalować grę z dysku:
1.otwórz mój komputer- przejdź do folderu moje dokumenty-utwórz tam nowy folder,nadaj mu jakąś nazwę. 2.włóż płytkę do napędu PPM otwórz lub eksploruj-zaznacz wszystkie pliki,i wkopiuj do tego nowo utworzonego folderu. 3. wyjmij płytę z napędu 4.otwórz ten nowy folder-znajdź plik auto run-zainstaluj grę 5.po instalacji można już usunąć ten folder. Ta instrukcja tyczy się problemów instalacji z płyty.Ty nie napisałeś czy gra to kopia na dvd? bo oryginał to jest na 3cd(mogę się mylić) jeżeli kopia to jak i czym zrobiona-jak wyglądają pliki,najlepiej jak byś dał screeny płytki.:taktak: |
To jest płyta DVD.Próbowałem te Autorun/Setup.Nie umiem przejść do następnego Autoruna.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:wesswiat::taktak:
|
No coz, my grzeczni nie jestesmy bo nawet w swieta rano nie spimy:)
|
:hmm: grzeczne dzieci już śpią :taktak:
|
No coz koko nie okreslil problemu:)
|
:hmm: przy DVD to trzeba chyba kliknąć Autorun/Setap :hmm:chyba.
|
DVD?:)
|
Odkopałeś temat :sciana: ale trochę TU się zmieniło :taktak: Na sam początek polecam: http://forum.cdrinfo.pl/f8/regulamin...info-pl-11762/ :czytaj:
Gra jak widzę jest na 2cd-a więc Ty masz :pirat:ale mogę się mylić :> |
problem
Hej!Potrzebuje :help: pomocy:help:.Jak zainstalować "Knighst Of Honor"z jednej płyty?:pytanie::pytanie:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |