![]() |
AleX69 & Patrix
Dzięki za linki |
Cytat:
jednak: http://www.filemirrors.com/search.sr...Do&action=Find |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mandrakelinux-10.1-Official-Download-DVD.i586.iso |
Cytat:
|
ale poco sie bawic w sklejanie jak mozna ze strony mandrake sciagnac wersje DVD ... :mruga:
|
Juz po sprawie, probowałem wrzucić 2 i 3 płytke na jedną dvd ale instalator nie wykrył jej :( wiec wypaliłem na 3cd i zainstalowałem tylko teraz zupełnie nie kumam tego systemu :P bo pierwszy raz sie nim bawie, nie wiem jak skonfigurować neta w linuxie, ale od tego jest osobny topick, jakby ktoś wiedział co i jak to poprosze o pomoc :)
|
Cytat:
|
tzn tak. Nie ma chyba wogole wersji download na DVD. Wersja na DVD dostepna oficjalnie to platny PowerPack.
Mozna zrobic obraz DVD z ktorego mozna bedzie instalowac system jak z 3 plyt CD. Wystarczy w ultraISo rozpakowac 2 i 3 CD, potem otworzyc 1 CD, wrzucic do niego wypakowana zawartosc z 2 i 3 CD i zapisac. Tak powstaly obraz wypalamy i dziala. Sposob bez zarzutu dziala do wersji 10.0 Official. W 10.1 Com. pojawil sie sproblem instalacji systemu w jezyku polskim - czcionka byla jakas krzaczasta. Co ciekawe wybierajac jakikolwiek inny jezyk podczas instalacji ten problem nie wystepowal. To jest chyba zabezpiecznie polskiego skryptu instalacyjnego wprowadzonego przez polskiego dystrybutora po tym jak MDK download na DVD na allegro zrobil niezla furrore. Oprocz "zwalonych" czcionek podczas instalacji, system sie normalnie instalowal. |
Witam!
Robilem to w UltraISO, ale obawiam sie, ze obraz DVD to nic innego jak 3 obrazy plyt na jednym DVD... a z tego nie zainstalujesz Mandrake'a Problem polega na tym, ze tam sa takie same katalogi ale pliki w nich zawarte maja rozne welkosci i jak to podmienisz to suma sumarum zrobi sie kaszanka i sie nie zainstaluje :( |
Nie no daj spokój, nie kupie czegoś takiego na allegro :P Nie wiem w ogole po co ja ściągałem 3płyty jak mogłem ściągnąć od razu obraz dvd :sciana: :matrix:
|
na allegro mozna kupic cos takiedy, na DVD nagrane sa trzy obrazy :)
|
A jak robiłeś?
|
Witam!
Mi sie nie udalo :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:02. |