![]() |
Pełno wypasionych gier na dwóch graczy ale najlepsza zabawa jest przy liero... można się wyżyć ;)
Fajny jest też Little fighter. Ma miltiplayera aż na 8 osób. Też niezła sieczkarnia :D |
Elastomania - gierka stara, fajna, nie darmowa... dobra na całkowite nudy... w szkole nazywalismy ją też PlastikMen...
Liero - fajna jak się gra na dwóch na jednym kompie (kiedyś z kuzolem w to grałem... zresztą jest na forum czasem obecny pod nickiem McDrive)... to giera dla lubiących krew i rozwałke... |
Gierka stara, fajna, nie darmowa... dobre na całkowite nudy...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A kto pamięta liero? Chyba lepsza niż wormsy ;) Jedyna wada tej gry to brak multiplayera :(
|
Fakt - ja też spędziłem przy tej grze nieco czasu :)
|
Cytat:
|
spoko, pamietam jakie na dzialce z nudow rekordy sie pobijalo [brak neta..]... jak ktos mnie kiedys pobil [cancel z naszego forum ;-)] to ze 7godzin(!) na jednej planszy meczylem sie zeby byc lepszy i sie wkoncu dalo, ale chyba nigdy nie zapomne tej planszy :P
pozdro ;) |
Sorki za link nie zwróciłem uwagi - myślałem że to polski program i pobrałem z pierwszej stronki znalezionej na Google po haśle nazwy gry :niepow: a była ładna z pl.
Obiecuje poprawę. |
link poleciał bo wersja ta była zarejestrowana/scrackowana
chcecie demo? no problem.... www.elastomania.com :) |
właśnie Y@nek dlczego link kolegi z Torunia wyleciał? :)
Jeśli dobrze pamiętam to chyba jest ten słynny "Motorek" Gra niezarejstrowana pozwala w nią grać woła tylko co jakiś czas registered, a przecież jeśli ktoś chce może ją kupić :) |
ja nie mogę ^_^
co za odkrycie :D |
ale modzi tego forum to egoisci, sami pewnie posciagali a nam nie dadza ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03. |