![]() |
Cytat:
Cytat:
|
W ustawieniach drukarki zaznacz "Buforuj tak aby program szybciej skonczyl drukowanie" a potem "Rozpocznij drukowanie natychmiast" - jak to nie pomoze zaznacz "rozpocznij drukowanie po umieszczeniu w buforze ostatniej strony"
|
Starsze drukarki HP nie drukują po sieci
Cytat:
|
Witam!
Mam HP710C i pod XP'ekiem nie mialem zadnych problemow z instalacja, nawet nie musialem dawac zadnych sterow. |
czy masz SP2 bo coś słyszałem że często przez niego zdarzają się problemy?
|
|
ale na oficjalnej stronie nie ma sterow do xp dla tej drukarki (przynajmniej jak ja szukalem to nie bylo-pisali ze standardowe z xp sa wystarczajace).
|
Weź spróbuj ścignąć stery z oficjalnej stronki HP... może z tymi twoimi sterami jest cos nie tak??
|
Problem drukowania HP 710 w XP
Posiadam drukarkę HP 710C i jestem z niej zadowolony, ale od chwili przejścia z widowi 98 na Windows XP ciągle jest ten sam problem. Drukarka ta, nie potrafi jednym ciągiem wydrukować całej strony. Zawsze zatrzyma się gdzieś z wydrukiem na wysokości 1/3 ;1/2 lub 3/4 strony. Rzadko zdarza się wydruk tekstu w całości. Co jest tego powodem?. Oryginalnych sterowników Windows nie przyjmuje, tylko swoje własne. Czy mogę liczyć na pomoc forumowiczów.
P.S Z okazji nowego roku 2005 życzę wszystkim, jak najmniej problemów z komputerem. Janusz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:39. |