![]() |
Cytat:
|
Witam!
Dziala bez problemu: Foxit Reader 1.3 Beta Build 0708 ps. swoja droga niezla mapka :) |
A niech ktoś zobaczy czy ten www.iii.republika.pl/Tunbridge_Wells.pdf obraz działa na tych waszych pdf readerach :>
|
Dziękuję.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kod:
http://rapidshare.de/files/3241951/pdfrd.rar.html |
Cytat:
|
Cytat:
Tak, tak - też kiedyś z nim eksperymentowałem - i też nie byłem zadowolony. A Acrobata używam chyba 5.05 - bo te z serii 6.x sprawiają mi kłopoty ;) ro29 |
Kurcze. Ściagnałem sobie tą wersje 1.3 Beta Build 0708, a mialem wczesniej mlodsza. No i teraz mam klopoty. Czy nikt nie ma wczesniejszej werrsji na kompie ? Bo ja od razu wywalilem swoja.
|
niestety program ma jeszcze bardzo duże problemy z prawidłowym działaniem
co 2-3 plik działa nieprawidłowo, sypią się błędy jak z cebra raz nastąpiło u mnie całkowite zawieszenie systemu cóż trzeba trochę poczekać, aż programiści uporają się z wszystkimi błędami duży plus za szybkość reszta kuleje pozdrawiam |
Acrobata nawet lubię pomimo jego wołowatości i problemów pod FireFoxem. Lubię też pliki pdf więc z chęcią potestuję Foxit Readera. Coś szybkiego z pewnością się mi przyda...
|
na razie chodzi dobrze.
Jak będzie dalej OK to :piwo: dla Ciebie, bo ostatnio pojawiało mi się AcrobatHelper, błąd IE i pamięć nie może być "read" przy wychodzeniu z IE. Wywaliłem więc Acrobata. :) |
... pojawiła się beta Foxit Readera 1.3, doszła fajna funkcja robienia migawek (snapshot) z pdf-ów oraz poprawili kilka błędów, m.in. widok ramek o różnej grubości na dużych plikach.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |