![]() |
elo all
sorki ze teraz urzyje duzo laciny kuchennej ale ta nagrywarka juz mnie wkorwia chce skopiowac dysk i plytka jest w napedzie daje kopjuj w nero i wyskakuje mi okienko wloz oryginalny dysk i tak w kolko ta nagrywarka to najwieksze ****stwo w swiecie nara i jeszcze raz sory za lacine |
Cytat:
|
spróbuj wyczyścić całą płytkę, a nie tylko TOC, czyli zrób pełne kasowanie
jak nie będzie chciał skasować, to spróbuj innym softem (np. dvdinfo pro) |
Macie Sczegóły :P
Niwiem co tu napisac :/
niewiem o co w tym chodzi nagryware przerobilem tak jak mi radzil Turboni i wszystko jest spox bo nagrywa 2x :) ale ten blond czasem wyskakuje :/ nagrywalem na Platiniumkach i chodzilo nagrywalem na tych omega, mediastore, esperanza i niedziala :( radzcie bo niewiem co zrobic :/ :( a ten blad DAO jest taki tak mi pisze na nero 6 : 14:00 Rozpoczęto zapis z prędkością 2x 14:20 LITE-ON DVDRW SHOW-1633S Błąd zapisu! LITE-ON DVDRW SHOW-1633S\H0 T1 14:20 LITE-ON DVDRW SHOW-1633S Nie można wykonać polecenia Zakończ w trybie DAO! 14:20 Zapis z prędkością 2x nie powiódł się! Tyle piszcie bo juz mnie to denerwuje :/ szkoda mi kasy na plytki :/ mailem plytke DVD-RW PLATINIUM nagralem i wogule niechciala sie skasowac ?? teraz kupilem DVD-RW ESPERANZA i to samo :/ przy platinium kumputer sie zwieszal przy esperanza pisze ze sie skasowalo chce nagrac i pisze ze dysk nie jest czysty wyczyscic i mam tak i nie dalem tak ze 2 razy ale dalej niedziala :/ piszcie :/ |
bios t chyba nie problem
Cytat:
|
Jaki bios ? Jakie płytki ? Jaki program do nagrywania ? - podaj więcej danych.
|
LiteOn 1633s :( Problem :/
Elo all
mam liteona 1633s po zmianie biosu zmienilem bios po to by moc nagrywac gry na xboxa 2x ale cos sie zepsulo :/ jedne plytki sie wypalaja a inne nie i pisze niepowiodl sie zapis w DAO czy cos takiego i to moj problem prosze piszcie :) nara all |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |