![]() |
Instrukcja do DVD Maestro
Cytat:
|
Super dzięki Żuczuś, wszystko się elegancko zainstalowało i działa piknie :) Jeszcze miałem problem z tym podglądem ale ściągnąłem sobie te codeki Cinemaster i teraz działa jak należy.
Bardzo dziękuję wszystkim tym którzy mi pomogli lub chociaż starali się. Dzięki :)) |
adres strony jeszcze raz:
www.extradvd.nl strona główna, a później downloads, to na wypadek, gdyby niecierpliwi nie wiedzieli co zrobic dalej, pozdrawiam wszystkich, czekam na wiadomośc o instrukcji, nara |
adres strony gdzie jest co potrzeba + cinemaster codec, strona w egzotycznym języku
(holenderski czy coś podobnego), ale to co jest potrzebne jest w prawidłowym języku, po za tym mam winxp + sp2 i chodzi wszystko bardzo dobrze, jeszcze jedno dvd maestro nie instaluje się, tylko rozpakowuje i już, jeżli jest potrzebna instrukcja to proszę o informację, mam takową w pdf-ie i mogę zainteresowanym wysłac (w języku angielskim), adres strony: www.extradvd.nl\html\downloads |
hehe jeszcze jak by byl SP3 to by bylo SUPER :))
Pisze ze mam wersje: Spruce-Tech DVDMaestro V2.912 Final. Jak bys mi dal rade przeslac Maestro byl bym bardzo wdzieczny bo nigdzie nie moge znalezc odkad wylaczyli torrenty :((( Moje gg: 4538029 |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
Wlasnie w tym sęk ze mam SP1 :((((
|
Ciekawe, może masz SP2... na SP1 instaluje się bez problemu, ciekawe byłoby wiedzieć...
Pozdrawiam! |
Z tego co wynika z tego monitu to Twój Windows nie jest obsługiwany przez ten program.
|
Problem z instalacja DVDMaestro!!!!
Ilość załączników: 1
podczas proby instalacji DVDMaestro wyskakuje mi taki blad:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=15175&stc=1 Mam WinXP, Maestro w wersji 2.9 :(((((((( Please pomozcie!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:50. |