![]() |
u kolezanki te ztak bylo ostatnio... hP 845 chyba
jak byly wlozone obydwa pojeminiki-ciagle blad i nie drukowalo. jak wyjalem kolor, to zaczelo drukowac. wniosek- kartridz do wywalenia. |
mialem ostatnio taki przypadek w drukarce HP... po wyjeciu czarnego kolor drukowal OK
a z czarnym kaplica... czyscilem styki itd - nic nie pomoglo a co ciekawe stalo sie tak po napelnianiu w punkcie zajmujacym sie tym |
Nie wiem co ci powiedzieć na to ???
BO umnie jest tak zaś , że niby pokazuje ,że jest czarny tusz ,ale nie drukuje musze wyciągnąć pojemnik z tuszem i nim wstrząsnąć i dopiero drukuje czarnym tuszem ;p A może to być przyczyna ( że np. zasycha mi tusz ) ??? |
A nie moge wydrukować jednym kollorem tym dobrym czarnym??
Tylko powiedzcie co zrobić bo bisze że Twój kolorowy tusz jest niewłożony lub źle zainstalowany i terz sie nie da drukować?? |
Jezeli masz stary pusty pojemnik z tuszem wsadz go na chwile do drukarki jesli go wykreje wsadz ten z ktorym masz problem ! Gdzies juz chyba byl taki topic na forum ! pozdrawiam
|
Możliwe że masz uszkodzoną folie ze ścieżkami (tu chyba nic nie wskurasz)
lub zabrudzone styki łączące drukarkę z pojemnikiem (wyczyść jakimś alkoholem) |
pojemnik najprawdopodobniej do wymiany.
musiales uszkodzic elektronike tuszu. |
Błąd pojemnika z tuszem:(
Prosze pomuszcie musze na jutro ważną rzecz wydrukować i mi sie coś zrąbało czyściłem pojemniki i nic pisze błąd pojemnika z tuszem mam drukarke Hp 1350 PROSZE POMUSZCIE :blee:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |