![]() |
Składanka z koncertu...
Witam jest taka sprawa.
Chcialem sobie zrobic skladanke z kilku koncertow przykladowo 4DVD No i chcialem najlepsze wybrac i sobie stworzyc wlasny krazek. Co mam zrobic zeby powycinac pojedynczy utwor? Bo podejrzewam ze jak juz wytne to potem zwykly program do authoringu (Pinnacle i itp.) zloze material, ale czym to wyciagnac. Jezeli sie myle poprawcie... |
A co z TYM wątkiem?
|
no nie...ale wpadka...
Naprawde zapomnialem ze takie cos wogole zakladalem...Masakra. Sorka wielkie. Poprostu wtedy mi sie chyba udalo a teraz cos sie bawilem i mi nie wychodzilo i napisalem...Przepraszam. Prosze o usuniecie tematu... |
Nic się nie stało :D
|
mam propozycje...polacz dyskusje
wracajac do tamtego...OPCJE RE-AUTHOR ma tylko DVDShrink? Bo nadal nie wiem jak zrobic - menu - przejscia plynne miedzy wycietymi utworami - z kilku plyt - z jednej da rade...ale z wielu? |
Cytat:
w okienku 'DVD Browser' wskazujemy lokalizacje VIDEO_TS.IFO nastepnej płyty. Co do menu i płynnych przejsc (cokolwiek by to znaczyło) shrinkiem tu nic nie zrobisz. |
no ok...ale to po nagraniu nie idzie zrobic zebym mial menu do tych wszystkich wybranych przeze mnie z kilku plyt...plynne przejscia tu chodzilo mi o efekty jak w programach do authoringu. Bo zrzuconych chapterow (np. z 3 cd ale lacznie mieszczacych sie w 4.7gb ) nie idzie przenies jakos do authoringu nie?
|
Poradzilem sobie...najpierw DVDShrinkiem wybieram chapter`y...zapisuje je na dysku w katalogach VIDEO_TS AUDIO_TS...to samo robie z 3 pozostalymi plytami...odpalam TMPGEnc DVD Author i lacze w calosc....menu sie tworzy i jest ok tylko przejsc nie ma
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:41. |