![]() |
Ja pisałem w tym roku mature i powiem tak, że język obcy był najlatwiejszy, język polski taki sobie, a przedmiot dodatkowy to porażka. Komus sie pomyliło jak ją opracowywał. Ja zdawałem z maty i moja matematyczka powiedziała, ze 4 zadania z 11, które mielismy bez problemu mogła by dać na starą maturę.
|
Zgadzam się, że próbna matura nie ma wiele wspólnego z tą "normalną". Można ją potraktować jako swego rodzaju sprawdzianm, ale nie ma się co załamywać, jeśli nie pójdzie najlepiej. Sam tak miałem ;)
|
Ale teraz pierwszy raz dla wszystkich delikwentów.
A boją sie jak diabli. |
Cytat:
mozna bylo juz 3(?)lata temu sobie wybrac nowa. Byly daleko posuniete prace nad nowa, a SLD zapowiedzialo, ze wygraja to zniosa narazie nowa mature - i tak sie stalo, z tym ze dla chetnych byla nowa Kumpel pisal i mowil, ze tylko dzieki temu zdal edit chyba za duzo razy uzylem slowa "nowa", ale trudno :P |
Cytat:
|
probna matura to straszenie ludzi
ja z probnej dostalem gorsze oceny a napisalem podobnie, a moze nawet lepiej niz ta wlasciwa Pytania tez byly jakies bardziej wykrecone (z tego co pamietam) |
Ja pisze dopiero w przyszłym roku (chodze do technikum) ale moja dziewczyna pisała i chciała odpowiedzi... mówiła, że było strasznie...
|
Pochwal się jak Ci poszła próbna matura.
|
Dzięki... to jest to... reputa dla ciebie...
|
ponoć tutaj według informacji od mojej córki http://oke.poznan.pl/
|
Klucz...
Wiatm...
Słuchajcie mam prośbę... nie wiecie gdzie moge dorwać rozwiązania do próbnej matury (tej co była teraz) z matematyki i niemieckiego?? bo szukam i szukam (google) i nie moge znaleźć... pomóżcie... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04. |