![]() |
FreeGG
Witam!
Postanowilem sie przesiac z tradycyjnego GG na FreeGG. No i juz na poczatku wywarl na mnie niemile wrazenie, bo nie moglem zaimportowac listy konatktow z serwera, a jak sie udalo to w miejsce numeru gg bylo nazisko, w miejsce naziska numer telefonu, albo w ogole nic nie bylo i takie tam rozne kwiatki... ale postanowilem powaliczyc, moze cos mi sie w nim spodoba... przepisalem 60 kontaktow :boks: no i...... nie ma emotikonek.... czy jest jakas rada na to? Tzn zeby byly emotki z gg? Bo z tego co czytalem na forum freegg to nie ma ... :help: pozdro ;) ..::EDIT::.. I jeszcze smsa nie moge wyslac, nawet na idee... "SMS nie zostal wysłany" :klnie: |
Nie ma emotikonek i nie zmienisz tego, niektórzy mogą z tym żyć :) U mnie smsy wysyła normalnie i tak samo importuje kontakty.
|
kurcze... no to ja nie wiem co to z tymi kontaktami i smsami... jaka masz wersje?
|
powiedz nam czemu brniesz w brogram który już na starcie nie spełnia twoich oczekiwań?
|
Cytat:
|
Cytat:
a jest jakas lepsza alternatywa dla GG...? chyba se musze sicagnac konnekt, bo gg mi sie muli... |
Cytat:
|
zainstalowalem AQQ + paczke z pluginami 2 dni temu i powiem ze milo mnie zaskoczyl :)
|
Cytat:
ps: Teoretycznie wystarczyłoby, żeby był lepszy od gg, ale w sumie to żadne wyzwanie.. ;) |
hmm co do aqq to z tego co wiem wyswietla reklame - raz dziennie ale zawsze to jakis baner
jezeli ktos chce to moge przygotowac wersje mirandy taka jakiej ja uzywam, skonfigurowac ja i zostanie tylko wpisanie numerow i hasel gg/tlena/icq czy czego tam jeszcze chcecie lub zapraszam na miranda.kom.pl i pobranie polskiego instalatora wytrwali w bojach moga sprobowac mirandy RC - do pobrania z powyzszej stronki |
Cytat:
|
IMHO najlepszą alternatywą jest Konnekt. Już GG odinstalowałem i korzystam tylko z Konnekta.
Pozdrawiam, |
jeśli w mirandzie da się zrobić tak żeby być od razu niewidoczny to można popatrzeć.. z tego co wiem w mirandzie był problem z ukrywaniem się na gadu..
zresztą ten komunikator, a raczej jego wtyczka do gg, nie zachwyca.. zostaje tlen [używam, nic więcej nie trzeba], konnekt [wychodzi na ludzi, ale wolno, warto popatrzeć] i.. o tlenie już wspominałem? aqq to taki sam wyprysk jak freegg - program do używania którego trzeba się zmuszać, bo umie stanowczo ZA MAŁO - może kiedyś.. - mamo, co to jest gadu gadu? - to samo co internet explorer, synku: gniot |
Cytat:
|
konekt jak dla mnmie ma za duzo opcji... i bardzo ciezko sie polapac... walczylem ponad 2 godziny zeby emoty z gg znalezc ;/
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:19. |