![]() |
CD-ROM BTC x24
Mam pytanko. Otoz zlozylem kompa do celow biurowych z uzywanych podzespolow. wsadzilem tam cd-roma BTC x24 i mam problem - nie chce on czytac plytek CD-RW :( Czy ten model ma tak [za stary], czy jest skopany?
|
Powinieneś być szczęśliwy że wogóle coś czyta [B]ardzo [T]ani [C]drom, pamiętam jak kiedyś w Chip-ie BTC wygrał testy.....:-D od tamtej pory nie czytuje tego miesięcznika....nie spodziewaj się po tym napędzie rewelacji, wcale by mnie nie zdziwiło jakby miał problemy z odczytem CDRW
pozdr. |
Bardzo Tani Cdrom powinien miec nazwe
Bardzo Tanie *** cdrw to w ogole nikt nie myslal ze bedzie czytac szczyt ze czyta wogole cokolwiek bo te czytniki tylko sie za nie placi zeby migaly lampka zglaszaly sie przy botupie no i klapka sie otwierala osobiscie uwazam ze czyms rownie gownianym jak btc jest Delta Electronics badz tez jaka kolwiek Delta stary wywal to to badziewo i kup cokolwiek innego... |
a ja mam BCT juz troche (x48) i nie narzekam ( no moze z wyjakiem dlugiego czasu dostepu). Nie przeszkadza mu dym z moich papierosow i jeszcze nigdy go nie czyścilem.
Chyba w takim razie trafilem na wyjatek. A wracajac do sprawy napedy x24 nie czytaja CRRW a maja tez klopoty z niezamknieta plyta CDR |
no coz kiedys sprzet byl trwalszy to wina powalonych obrotow :>>>> xXXXX i sie ludzie szczyca :)
ale ogolnie BTC to czytnik ze srodka klasy niskiej a moze z dna ? nie przychodzi mi na mysl cos gorszego poza Delta |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:38. |