![]() |
Cytat:
nimal - fajna suma postów 4444 :piwo: |
ludziom palma bije :) tez wyciagam transferki po 30 z hakiem (kablowka) i nie narzekam tylko sciagam jak potrzebuje
wyrazy wspolczucia dla tych co im tylko telepsy daja kabelek ['] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
1) TPSA 2) TPSA 3) .... TPSA :| pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Baku sorry ale przy takim laczu nawet bym sie nikogo nie pytal tylko siadal przed kompa i mial to za 20 min. Wchodzisz na dc i sciagasz. Widzialem to na kazdym hubie jest tego pełno !!
|
boze... dlaczego ja nie mam takich sieci... tylko mam 3 alternatywy
TPSA Dialog Siec osiedlowa (za dnia pliki nie wieksze niz 5 mega, nie wiecej niz 1 plik na raz) 128kb/50 zl :klnie: pozdro ;) |
Ja praktycznie muła nie używam - przekierowałem sobie porty niby (oprócz UDP - bo za cholerę mi to nie wychodzi) - i mimo wszystko to czekanie w kolejce mnie dobija :ysz: Wolę już znacznie DC lub Torrenta - jak tam się rozbuja to leci 70-80 - to jest to :spoko: Ale z torrenta to najczęściej nowe pliki - zwłaszcza anime, które ściągam w sporych ilościach :D Jak wyjdzie nowy odcinek - to taki pliczek ok. 150MB mam w 30-40 minut :)
A pamiętam czasy jak ściągałem Star Trek: Deep Space Nine - jeden odcinek ściągał się jakieś 10MB (a zajmował 350MB) - cała seria miała 7 sezonów - średnio po 26 odcinków :P Katowałem się - ale warto było :) Teraz to odcinek miałbym w jakieś 1,5-2h :P |
ja mam 128 kilo, donkey pomykal mi do wakacji jakos 16-18 kilo, teraz jak jest dobrze to moze 5-6 kilo... ogolenie duzo slysze ze sie donkey sypie wszytkim...raz dziala raz nie...
za to na torencie leci mi 14-17kb/s oczywiscie Public IP posiadam musialem zaplacic jednorazowo 20zeta... ale teraz maja wprowadzic nowe taryfy i bede buli 5 zl miesiecznie za publiczne ip. ktos tu pisal ze moze miec 350 za 99zl... to duzo! u mnie w sieci 640/640 bez limitow daja za 100zl +5zl public IP a teraz znowu jakas nowa oferte maja stuknac :) podobno fajowa ma byc....sie okaze. |
ja przez 6 miesiecy mialem transfery rzafko schodzace ponizej 75 kb :) ale to sie skonczylo jakis miesiac temu kiedy to koles ktory nie ma pojecia co to router wszedl na niego i zaczal cos mieszac od tego czasu jest katastrofa w porownaniu do tego co bylo... :| a szkoda bo czlowiek sie przyzwyczaja i ja cos spada to takie uczucie niefajne... teraz nie przekraczam 1,5 gb na nocke :(
|
u mnie dochodzi do 60 kb/s mul jak sie rozbuja [musze czekac z dobrym plikiem okolo 30min i juz idzie 3x kb/s :).. potem coraz szybciej.. :) neo640 rox :]
pozdro ;) |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:20. |