![]() |
Prosze bardzo :) szczegolnie mi zalezy na PIF i wlasnie ta ramka jest dla mnie najwazniejsza...Nie wiem jak dla was rozumie sie ze "niska ilosc bledow byla oczekiwalem wiecej bledow po takiej plytce " dla mnie to np jest wlasnie (pierwszy wykres srednio, drugi dla mnie jest dobrym wykresem ) taki wykres...:P tylko cos mi sie nie spodobal koniec PI w pierwszym wykresie :( to jest swiezy wykres bo wtedy nie zapisaywalem kazdego testu i wczesniej nie bylo tej szpilki :(...
http://luciddreaming.w.interia.pl/media.JPG Hehe juz wiem czemu mnie tak troche zdziwila tamta plytka :) bo wczesniej jak nagralem to testowalem ta ponizej a nie ta u gory :) taki wykres dla mnie to jest dobry wykres :) http://luciddreaming.w.interia.pl/media2.JPG Przepraszam jesli pisze tak ze trudno jest sie polapac oco chodzi...postaram sie pisac jasniej nastepnym razem... Teraz wyjasnie wszystko Pierwszy Wykres jest dla mnie srednim wykresem PI i dobrym wykresem PIF Drugi Wykres jest dla mnie dobrym wykresem PI oraz bardzo dobrym wykresem PIF To tyle w sumie :P :P :P || |
Piszesz że odpaliłeś KProba to zapodaj jakis wykres tych Mediastore . :fiu:
|
Cytat:
|
Mialem juz jedna sprzedawca uznal ze do wada ze niepali mi innych tylko omegi wymienil na druga , ta jeszcze gorzej co druga do wywalenia . Wkoncu ukazal sie nowy bios wrzucilem i co sie okazalo , owszem wsio pali , ale slabiutko tak ze nawet DVD stacjonarne pokazuje no-disk . Sprawdzalem u innych wypalone nia plyty to samo . Co radzicie zrobic experymentowac z innymi biosami , czy znow reklamowac . Dla mnie liteone zaczyna byc badziewiem nic nie wartym , moze sie myle to moja opinia . Kupilem to cos tylko dlatego ze wielu sobie chwalilo wczesniejsze wersje , a teraz sie zawiodlem i niewiem co dalej zrobic , kupic innej firmy , czy wymieniac do skutku .
|
BIOS CS0C wypala juz Esperanz'y. Nie musisz uzywac tych 50 sztuk jako podkladek pod piwo :)
|
Cytat:
Mnie też PLUSY od AML na litku BSOK wypaliły się całkiem w porządku...... PI nie przekracza 25 PIF MAX 4 - (płytki już nie mam więc nie podam wykresu - nie robiłem zrzutu) - test jakośći w NERO CD-DVD-SPEED jakość 80 parę procent. Dla siebie nagrywam TDK/VERBATIM/PLATINIUM/CZASEM DYSAN same "PLUSY" |
zdrowe podejście , ja zanim zerknelem tutaj wyjarałem " Kompanię Braci " , " Gwiezdne wojny " , " Władcę pierścieni " , a gdzie mi w głowie jakieś wykresy były ;) pozdr.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Co do esperanzy to niestety (a moze "stety") sie z Wami nie zgodze :nie:
Ok, sa plyty i serie gorsze i lepsze, ale przed kupnem wiekszej ilosci jakichkolwiek!!! plyt wystarczy zerknac na forum :taktak: Dzieki temu nie ma pozniej niespodzianek w stylu: mam 1000 plyt blupop i cos nie chce mi dzialac :'( Wystarczy poczytac i w razie potrzeby zapytac :piwo: A co do esperek to potrafia sie one bardzo ladnie nagrywac (pawelblu - dzieki :piwo: ) |
@facet z litkiem , nie jesteś głupi , po prostu palisz , patrzysz jest git i tyle , nie interesują cię jakieś wykresy itp. I powiem ci , nie jesteś sam .... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Są jak najbardziej uzasadnione :taktak: Facet z Litkiemi i to bez problemów? ??? Toż to tylko krok od linczu :bicz: :mruga: BTW Fajowy nick! :spoko: ( Chyba, że to znowu legion? :> ) :fiu: :czar: |
A się dziwnie czuję
Bo mam litka 1653S od jakiegoś czasu, w temacie wypalania jestem świeży, w supermarkecie kupiłem najtańsze płytki, wypalam i... mam zero problemów. A wypalałem już bardzo różne rodzaje danych. A to wszystko jeszcze pod Win98SE. No i wszystko mi czyta. Moze ja za głupi jestem i czegoś nie widzę?
|
niestety jak już wielu powiedziało na tym forum z esperami litki mają kłopoty ( zwłaszcza z - ) , plusu śmigają ( przynajmniej u mnie ;) ) . Jeżeli palisz film to warto dołożyć te 60-70 gr i kupić tdk , verbatima czy platinium ( + czy - ) i masz problem z głowy a film na dobrym nośniku . Dane , jpg to możesz sobie zapodać jakiegoś szajsowatego + ( a'la hipermarket ) .pozdr.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |