Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nadchodzi pogromca kurzu :P (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nadchodzi-pogromca-kurzu-p-46387/)

Memphisus 15.01.2005 23:01

Nadchodzi pogromca kurzu :P

czek dis aut, pipl :rotfl:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39140748

gallus 15.01.2005 23:09

L0L, chyba kupie i wyczyszcze nareszcie klawe :P... albo lepiej kupic nowa :D (chyba :p )

KarolluZ 15.01.2005 23:14

Cytat:

Napisany przez gallus
L0L, chyba kupie i wyczyszcze nareszcie klawe :P... albo lepiej kupic nowa :D (chyba :p )

Lepiej uważaj jak będziesz czyścił proca, żeby Tobie nie wciągnęło... ;) lepiej chyba tylko na klawiaturce pozostać :D

Matievoo 15.01.2005 23:25

Ja miałem sobie kupić.
BO mi między klawiszami kurz osiadł i przydało by sie coś żebym mugł wyczyścić ten kurz .
BO to paskudnie wygląda!!! ;)

czero 16.01.2005 03:21

taaak, dywan tez pewnie da sie tym czyscic :)

Pawel_k 16.01.2005 08:25

Cytat:

Napisany przez Memphisus

najlepiej ma 2 z 3 neutralnych ze sprzedawal LINKA do programu [za program trzeba bylo potem i tak placic] :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

CIAPEK 16.01.2005 09:16

mam stary, wielki polski odkurzacz z nakładkami i zaislany z gniazdka nie z USB i mi styka.
Nieźle ciągnie.

Rozwalają mnie dodawane komentarze tego pajaca co prowadzi aukcje. Co on tam wypisuje wogóle. Jakby przyszedł do mnie taki domokrążca z reklamą jakiegoś produktu chyba bym go butem poszczuł.

:)

Air 16.01.2005 09:38

NIE KUPUJCIE TEGO CIULSTWA!!!!!!!!

mam taki odkurzacz i on nic nie ciągnie. Akurat wczoraj czyściłem bebechy kompa i chciałem wypróbować nowy zakup. Skończyło się na wyjmowaniu kurzu rękami i czyszczeniu szmatką. To urzadzenie ma problem z wciagnięciem nawet najmniejszej drobinki kurzu ((

rycho 16.01.2005 09:43

Cytat:

Napisany przez Air
NIE KUPUJCIE TEGO CIULSTWA!!!!!!!!

mam taki odkurzacz i on nic nie ciągnie. Akurat wczoraj czyściłem bebechy kompa i chciałem wypróbować nowy zakup. Skończyło się na wyjmowaniu kurzu rękami i czyszczeniu szmatką. To urzadzenie ma problem z wciagnięciem nawet najmniejszej drobinki kurzu ((

Kupiłeś ten HIT WSZECHCZASÓW ? :wow:
Nie mogę uwierzyć.

CIAPEK 16.01.2005 09:47

a pisałem, że koleś pajacuje :] zastanówcie się co zasilane z USB może mieć dużą moc? nic chyba.
Więc jak macie komputer w domu ;) to używajcie zwykłych odkurzaczy.

Air 16.01.2005 09:53

Cytat:

Napisany przez rycho
Kupiłeś ten HIT WSZECHCZASÓW ? :wow:
Nie mogę uwierzyć.

Akurat nie taki sam, ale przyznam się bez bicia że tak. Wydałem na to całe 8 zł z przesyłką ale to i tak za dużo.

andrzejj9 16.01.2005 10:02

Cytat:

Napisany przez Air
Akurat nie taki sam, ale przyznam się bez bicia że tak. Wydałem na to całe 8 zł z przesyłką ale to i tak za dużo.

Nie było sensu.. Ja kiedyś kupowałem ojcu odkurzacz samochodowy i najpierw chciałem kupić podłączany do zapalniczki (a żeby było wygodniej...), ale jak zobaczyłem, jaką to ma moc, to dałem sobie spokój i kupiłem trochę większy, ale też bardzo podręczny, z długim kablem zasilanym ze zwykłego gniazdka. I to była dobra decyzja, bo to ma wystarczającą moc do odkurzenia wszystkiego, a przy okazji sporo ma też różnego rodzaju końcówek, które nadają się między innymi do czyszczenia komputera.

B@rtek 16.01.2005 10:46

A ja takich eksperymentów już nie kupuję po ostatnim zakupie elektrycznej łapki na muchy :P

Zabiła jedną muchę i jest teraz łapka dead :D

siwy_mw 16.01.2005 10:59

kuzynek ma cos podobnego , tez na USB. to jest kompletne dno, mial zamiar tym czyscic klatke dla kanarka ale jak to wlaczyl to nie chcialo nawet jednego piorka wciagnac, tak to ma moc :D

Air 16.01.2005 11:15

Cytat:

Napisany przez Bartek15
A ja takich eksperymentów już nie kupuję po ostatnim zakupie elektrycznej łapki na muchy :P

Zabiła jedną muchę i jest teraz łapka dead :D

Prawie tak dobry zakup jak mój :cool:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:07.