![]() |
Nadchodzi pogromca kurzu :P
czek dis aut, pipl :rotfl:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39140748 |
L0L, chyba kupie i wyczyszcze nareszcie klawe :P... albo lepiej kupic nowa :D (chyba :p )
|
Cytat:
|
Ja miałem sobie kupić.
BO mi między klawiszami kurz osiadł i przydało by sie coś żebym mugł wyczyścić ten kurz . BO to paskudnie wygląda!!! ;) |
taaak, dywan tez pewnie da sie tym czyscic :)
|
Cytat:
|
mam stary, wielki polski odkurzacz z nakładkami i zaislany z gniazdka nie z USB i mi styka.
Nieźle ciągnie. Rozwalają mnie dodawane komentarze tego pajaca co prowadzi aukcje. Co on tam wypisuje wogóle. Jakby przyszedł do mnie taki domokrążca z reklamą jakiegoś produktu chyba bym go butem poszczuł. :) |
NIE KUPUJCIE TEGO CIULSTWA!!!!!!!!
mam taki odkurzacz i on nic nie ciągnie. Akurat wczoraj czyściłem bebechy kompa i chciałem wypróbować nowy zakup. Skończyło się na wyjmowaniu kurzu rękami i czyszczeniu szmatką. To urzadzenie ma problem z wciagnięciem nawet najmniejszej drobinki kurzu (( |
Cytat:
Nie mogę uwierzyć. |
a pisałem, że koleś pajacuje :] zastanówcie się co zasilane z USB może mieć dużą moc? nic chyba.
Więc jak macie komputer w domu ;) to używajcie zwykłych odkurzaczy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja takich eksperymentów już nie kupuję po ostatnim zakupie elektrycznej łapki na muchy :P
Zabiła jedną muchę i jest teraz łapka dead :D |
kuzynek ma cos podobnego , tez na USB. to jest kompletne dno, mial zamiar tym czyscic klatke dla kanarka ale jak to wlaczyl to nie chcialo nawet jednego piorka wciagnac, tak to ma moc :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:07. |