![]() |
jak wejda nagrywarki HD i BLU ray to dopiero beda jaja, a bledy przy odczycie to chyba beda wyskakiwaly w milionach 8 ) :fiu: :konf: :spie: :idea: :)
|
Cytat:
Wiedziałem, że jakichś składników brakuje :idea: :mruga: |
chlopaki, ale sie czepiacie, napisalem ogolnie ze zrobilem w sensie --> modyfikacja ... to tyle, teraz testuje pity i pify, choc narazie w tym temacie jestem cienki ..., wole jednak nagrywac cd audio na litku cd-rw, nie musze sie stresowac czy mi plyty pojda czy nie heheh, pozdrowka dla wszystkich z poczuciem humoru, aaa,
kilka telefonow to wiecie, zmielilem panasonica stacjonarnego, dwie nokie 3310 i siemensa cx, dodalem cebule olej ****** i sol, podsmazylem na patelni na rozgrzanym oleju i upiekl sie fajny bios hehee :)))))))))))))))))))))) odp kolejna, prawdopodobnie ten bios pojdzie tez na 1633 ale nie sprawdzalem. musialbym luknac na strone codeguys'ow. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Cytat:
:piwko2: |
Cytat:
|
Cytat:
Może wtedy pójdzie :idea: :D |
Do 832 -ki to może być problem ale do mojej 1653 będzie pasował .Po pewnych modyfikacjach ,dodatkowych telefonach i mękach pewnie da się go wpakować nawet do tej 832 -ki. :D
|
Cytat:
:> |
:czytaj: dar3cz3k
''gdyby ktos chcial ten bios kontakt ze mna : wpisz moj "login" w pseudo w najbardziej popularny komunikator to otrzymasz moj numer "gg" :P a potem biosik ;) |
Cytat:
To ja chcę ten bios :ja_chce: |
Z komórki stacjonarnej. 8 )
|
Cytat:
Skąd wiesz, skąd wiesz? Cytat:
Może zrobił sobie ten bios z tych kilku telefonów :> Ciekawe tylko czy zrobił go z komórek czy stacjonarnek :idea: :czar: |
@dar3cz3k
''Kilka telefonow, troche męki i zrobilem wlasny bios ? , jako ze narazie nie testowalem innych plytek niz tdk i dysan, ale mysle ze to starczy. Jesli ktos chce moge przeslac ten bios , zapewniam ze u mnie dziala, jest to wersja biosu CS09 czyli najnowszy z tym ze zaznaczylem we wszystkich "plytkach" jakie sa w tym biosie, wszystkie nizsze wartosci niz zadane ... czyli jesli bylo x2, zaznaczylem x1, jesli bylo x4 zaznaczylem x2 i x1, nigdy wyzej wiec mysle ze bios jest bezpieczny. Nie dotyczy to "plytek" DL (9) double layer dla nie kumatych. '' Nie zrobiłem tylko zmodyfikowałem CS09. :> |
Od 3 dni jestem szczesliwym lub nie .. posiadaczem SOHW 1653 .., LITE ON'a of course, jako ze jestem maniakiem jakosci, wkurzala mnie nie moznosc nagrywania plytek z predkoscia mniejsza niz x4 wiec wzialem sie za to osobiscie. Kilka telefonow, troche męki i zrobilem wlasny bios, jako ze narazie nie testowalem innych plytek niz tdk i dysan, ale mysle ze to starczy. Jesli ktos chce moge przeslac ten bios , zapewniam ze u mnie dziala, jest to wersja biosu CS09 czyli najnowszy z tym ze zaznaczylem we wszystkich "plytkach" jakie sa w tym biosie, wszystkie nizsze wartosci niz zadane ... czyli jesli bylo x2, zaznaczylem x1, jesli bylo x4 zaznaczylem x2 i x1, nigdy wyzej wiec mysle ze bios jest bezpieczny. Nie dotyczy to "plytek" DL (9) double layer dla nie kumatych.
Efekt taki ze moja plyta TDK 1x-8x R- ktora widzial nero decrypter itd jako x4 x6 x8 , widzi juz jako x1 x2 x4 i oczywiscie 6 i 8 tez. To tyle, gdyby ktos chcial ten bios kontakt ze mna : wpisz moj "login" w pseudo w najbardziej popularny komunikator to otrzymasz moj numer "gg" |
Cytat:
Zasilacz jest dość dobry Chieftec 420W APFC Chociaż już powoli zaczyna się jego kryzys :mruga: A spawarki nie kupię jeszcze długo, długo :taktak: Bo bez kozery mogę powiedzieć Że to co mam jest tym Co tygrysy lubią najbardziej :mysz: :czar: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |