![]() |
proce xp super programik, ktory uzywam juz jakis czas.
U mnie jest 41 procesów. i Proces bezczynnosci koło 95% :) Czasem się zdarzy, że aplikacja CTHELPER sie włączy i zabiera 99% procka, wtedy musze zakończyć ten proces i nic się w sumie nie dzieje. CTHELPER to jakiś plik od CREATIVA, ale jaki dziwny... :| |
Cytat:
|
andrzejj ... FORMAT C: hihi...:)
|
Cytat:
|
a może jakaś łatka czy inny sp do offica by pomógł lub open office :)
|
Cytat:
W pierwszym przypadku byl to robal, bardzo latwo lapie sie takie swinstwo przegladajac net przez przegladarke www, jakis ad-aware powinien pomoc od razu, czasem zwykly mks skaner online wykrywa to swinstwo i kasuje... czasem jednak (jak mialem na XP) robal zostal usuniety ale usluga byla juz uszkodzona i przepelniala bufor, co obiawialo sie 100% obciazeniem CPU, nie udalo mi sie tego naprawic i musialem przeinstalowac system |
Mam kolejne informacje do mojego problemu...
Otóż to, co opisywałem wyżej pojawia się, kiedy zawiesi mi się Word.. A to niestety zdarza się cholernie często. Robię coś i daję zapis to pojawia się kursor pracy w tle i... już tak zostaje. Nic się nie da zrobić i pozostaje tylko zamknięcie na siłę.. Przed chwilą tak zrobiłem i właśnie mam zużycie procesora równe 100 procent i praktycznie nic nie mogę zrobić... Pozostaje mi tylko pozamykać wszystkie programy, nad którymi pracuję, zrestartować komputer i.. znowu stracić z pięć minut czasu i wypaść z rytmu pracy, ehhh.... |
Cytat:
ps: Co to za styl Windowsa? |
Ilość załączników: 1
Ale ,jak macie 98 % bezcyności to jest dobrze ja też tak mam . ;)
|
Cytat:
ale przez to, że kompresuje film w virtualdubie ;) ale nie przeszkadza mi to w używaniu opery i gadaniu na gg hehe Cytat:
faktycznie super to wszystko pokazuje :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę, że powinieneś zajrzeć na forum www.infojama.pl i użyć tam opcji szukaj: jest tam tego od cholery i jest to forum specjalistyczne w tych tematach. Tu jest tylko "off topic". 8 )
|
A ja mam Durona 650, uruchomionych 25 procesów i to mi w sumie zjada 5% - 30% użycia procka...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:05. |