![]() |
Świt czy wysyp żywych trupów....??!
Witam! Szukam parodii tego filmów co się kończy na żywych trupów... I nie pamiętam jak się ten film oryginalnie nazywał... Świt żywych trupów czy Wysyp Żywych Trupów.... Bo jak Świt to pariodią było Wysyp. Prosze o pomoc, bo bym sobie obejrzał pariodie :)
AhA JUż chyba od tygodnia albo więcej mam Jame Kasi jak ktos chce sobie pomacać (obejrzeć to PW)... |
Cytat:
|
Ale i tak oba są śmieszne :)
|
...wypas ten Wysyp... warto oglądać Świt żywych trupów? :D
|
Słyszałem o tym filmie. ;)
Fajny ten film ??? |
Cytat:
znam inną nową dobrą parodię, która nie kończy się w nazwie na 'żywych trupów' a jak najbardziej w filmie kończy się ż. t. || a zwie się 'shaun of the dead' - kawał dobrego brytyjskiego humoru - oglądać z pustym pęcherzem :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
o widocznie najpierw muszę czytać a potem pisać 8 ) || tylko jakoś nie miałem pojęcia, że imię shaun (z filmu :) ) tłumaczy się na wysyp (może na wysypisku?) :bicz:
|
Cytat:
Eurotrip/50First Dates i Girl Next Door oglądałem, coś jeszczE?D |
pisownia ciekawa (zamiast shawn) no chyba, że to jeszcze coś znaczy; polecam soul plane z nowych.
|
fajna parodia :) juz na dvd powina sie pojawic w wypozyczalni :)
|
Cytat:
|
Ni wszystko jasne :D
|
jak komedia nie musi być nowa to ja mogę oglądać co pare dni sens życia albo świętego graala albo żywot briana albo cały cyrk. a może ktoś wie czy latający cyrk jest na dvd (albo ma być). mam wszystkie filmy (no bez eryka bo nie warto; graal 99zł kosztował (( ) i mam chętkę na dwie serie l. c. m. p. (nie piszcie o zamulonych sklepach ;) bo to musi być ładne)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:25. |