![]() |
Moze po prostu masz problemy z zasiegiem sieci komorkowej w ktorej korzystasz z GPRSu. Nad tym popracuj...dluzsza antena, polozenie wyzej itp.
|
dzięki, szczegóły nie są mi potrzebne, miałam nadzieję, że ktoś już ma coś podobnego i podzieli się doświadczeniami.
Ale w każdym razie thanks Sid :) |
o reszcie nie wiem, ale magnes służy do tego samego co na kablu od monitora [crt] - tłumi zakłócenia [każdy dłuższy kabel ma takie grube 'coś' przy wtyczce, tam jest pierścien ferrytowy] - w jakiś sposób tłumi jedną ze składowych pola EM, ale o szczegóły proszę nie pytać, już nie pamiętam
podobny klips czy magnes można założyć na taśmę E-IDE jeśli chce się wydłużać ją ponad te ustawowe 50-80cm - pomaga |
GO!nternet- ktoś ma?
witka,
no to mamy stałe łącze- satelitarny GO!Internet 512, czy ktoś już może z tego korzysta, bo mam parę pytań. Satelita (modem DVB ) działa bez zarzutu, ale modem GPRS raz się łączy, raz nie. Nie wiem o co chodzi- gość z infolinii nie za bardzo wie co z tym zrobić, nawet nie ma przed sobą komputera:( Czy działanie takiego modemu (USB) zależy od jego umiejscowienia, po co jest magnes zakładany na przewód? Pozdrawiam :piwo: Justyna |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:15. |