![]() |
co jest grane..
mam takie coś
sprawdzam/nero/nosnik jest -CDRW pusty.OK jak chce nagrac na niej to ukazuje sie komunikat. "to nie jest cd-recordable 'Ten problem mnie przerasta!!! Mial ktoś coś podobnegó??? PŁyta jest DYSAN CDRW700 MB dodatek jaknagrac mixed mode jezeli stosuje instr, z tej strony a nie wychodzi.wymyśliłem aby do nagrywanych utworów dołączać text co ułatwia zrozumienie. ewentualnych " odpowiadaczy'/albo jak kto woli-answerów-prosze o dostosowanie poziomu odpowiedzi do zadajacego pytanie. Dzieki |
mialem raz taki problem plyta CDRW nagrana nie dala sie skasowac i oczywiscie nie moglem nic do niej dograc.
byla jak zwykla CDR - wiec skonczyla w koszu. Jezeli to problem 1 plyty to ja wy....rzuc! jezeli z wieksza iloscia dzieje sie to samo to wy....rzuc nagrywarke ! ;) Tak serio, to sprawdz z plyta ktora juz byla kilkukrotnie nagrywana czy jest wsio OK. |
wydaje mi sie ze Twoja nagrywarka nie radzi sobie z tego typu cdrw... chyba ze wczesniej juz na niej nagrywales co moze znaczyc ze nagrywarka ma problemy z wykasowaniem zawartości ...niby idzie ...potem okazuje sie ze zawartość jest ...ale to chyba nie ten problem...
istnieje również możliwośćuszkodzenia rwka...fizyczna...no coż wtedy inny rwk spróbuj u kumpla na innej nagrywarce.. pozdro 6 |
spróbuj zmazać tą płytke innym programem (Eacy CD.. czy CLONEM).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:26. |