![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
bynajmniej ja nie mam z tym problemu... slucham winampa i gadam przez net, moja karta jest full duplex, zreszta jak wszystkie dzis |
Cytat:
Film na TV poprzez wyjscie telewizyjne grafiki - oczywiście z głosem, a na komputerze winamp i przeboje :) inny przykład - mój osobisty Głośniki - program symylacyjny czyli wszystko co z nim związane Słuchawki - komunikacja online z uzytkownikami nie da się tego zrobic na jednej karcie - w słuchawkach mam tylko komunikację a w głosnikach tylko dżwięki z programu., Mozna to zrobic za pomoca słuchawek USB i jednej karty muzycznej ale to dość drogie rozwiązanie. Mam nadzieje ze udało mi się naswietlić sytuację :) Pozdrawiam |
Znalazłem ten post Mr Spock z 2-ma kartami tylk ze Mr Spock opisuje problem odtwaqrania muzyki zarowno zintegrowanej jak i zewnatrznej karty.
|
@roman01
moze pomocna w przeszukiwaniu forum okaze sie wskazowka, ze podobny problem mial swojego czasu niejaki mr_spock jak mnie pamiec nie myli, wiec szukaj postow tego usera |
no tak masz racje mielgo sluchania
|
Tlumaczenie jest bez sensu jak ktos jest melomanem lubi muzyke to karty sa dla niega wygoda w zaleznosci od sprzetu jaki posiada.
|
Cytat:
|
Czasem 2 karty się bardzo przydają - mam tak u siebie ale zawsze mają inną pracę - daj znać czy udało się zmusić system aby podzielił sygnał na 2 karty naraz - czysta ciekawosć.
|
Programowo nie ma takiej mozliwosci, ale w dalszym ciagu nie rozumiem, napisz do mnie na gg to pogadamy. Mozliwosc podlaczenia jest taka za line out karty odtwarzajacej ustawione w winampie podlaczasz do line in karty ktora masz podlaczona do sprzetu karta sb live ma 2 linie out wiec jedna mozesz wykorzystac do tego podlaczenia, ale mozna inaczej tyklo musze wiedziec co chcesz osiagnac, strasznie lakonicznie to opisales
|
Zajmuje się troszkę muzyką i podłączone mam pod 2 karty dźwiękowe zestawy tak jak pisałem na początku.
|
Mozesz odtwarzac z dwoch winampow naraz wystarczy ze zainstalujesz sobie je do dwoch roznych katalogow, co do podlaczenia to najprostszy sposob to z line out puscic kabel do line in w drugiej karcie i ta karte do wzmacniacza a poznie to z jednego wzmacniacza do drugiego jest to jakis sposob tylko zawsze sa minimalne spadki jakosci pezy polaczeniu analogowym. Pozatym przy live i audigy nie ma problemu z odtwarzaniem dwoch utworow 3 itd az chyba do 256 naraz tylko z jednej karty!!! po co Ci 2 karty dzwiekowe??? nierozumiem???
|
najlatwiej bedzie zakombinowac na kabelkach - dwojnik do przewodu audio kosztuje kilka pln - kup i z jednej dzwiekowki masz na dwa wyjscia
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:54. |