![]() |
Wzorcowo zniszczona płyta.
Ilość załączników: 1
Znajomy latem był w Indiach, jako że interesuje się jogą zakupił zestaw 12 płytek z instruktażem jakiegoś tam mistrza. Płytki są z naklejkami, więc nie wiem co to za marka ale producent to "MBI 01RG20 Moser Baer India ".
Płytki są nagrane tragicznie, udało mi się większość skopiować przy pomocy BadCopy i zamrażarki 8 ) . Poniżej zamieszczam skan z K-probe tak dla pokazania jak może być płytka zwalona. Ciekawi mnie tylko na czym to nagrali? Płytka przetestowana gdzieś do połowy, bo potem litek jej już nie chciał ruszać a ja nie chciałem katować napędu. "Date : 2005-01-17 00:16:41 Model : 1-0-0-0 SONY DVD RW DRU-710A BYX2 Disc : DVD-R , MBI 01RG20 [Moser Baer India Limited] Speed : 4x ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1 Scanned range : 0 - 1055957 Sampling count : 44246 Errors : 324 PI Max : 1642 PI Average : 775,80 PI Total : 4784859 PIF Max : 212 PIF Average : 432,00 PIF Total : 2661802" |
piekny wynik, przypomina mi wczesnego picassa ||
|
Cytat:
|
Ja też!
Ja też chcę być Picassem! :ja_chce: |
@VIZZARD
imola mial lepszego PIFa :mruga: |
Cytat:
To dorzucę jeszcze trochę PI w promocji :czytaj: Czy tak lepiej? || |
dalbym Ci repute za PI, ale ...
nie moge :( masz jedna w pamieci ode mnie :tak!: |
Cytat:
Dzięki! :uklon: Obiecuję, że jeszcze się postaram :> |
ahahahahaha interaxia prodisc i mbi największe syfy lol
|
Cytat:
:czytaj: |
pienkne wykresy jak fale podczas sztormu :D
|
Cytat:
|
no niestety ale ta płyta to był znak...
|
Cytat:
TU :czytaj: Mówiłem, że się postaram || :czar: |
Cytat:
PS. tych plyt jest w sumie 12, więc ja też poszukam czegoś lepszego i coś mi mówi, że znajdę :sciana: (ja to dziadostwo musze skopiować :'( ). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |