![]() |
Kolejna ankieta - tym razem wybór zestawu komputerowe
Ilość załączników: 1
Witam,
Ponownie zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety. Tym razem chodzi o wybór zestawu komputerowego z kilku przypadków (3 pytania po 3 sytuacje w każdym - składające się z krótkiej charakterystyki technicznej, w kilku dodatkowo również zdjęcia). Ankietę wraz z formularzem odpowiedzi umieszczam w załączniku. Jeśli ktoś będzie miał ochotę, to zapraszam do ściągania, a potem do odesłania mi samego formularza odpowiedzi (adres pewnie znany, ale: andrzejj9 [małpa] poczta.onet.pl). Dane będę analizował w środę od około 16 - 18, więc uwzględnie tylko te ankiety, które otrzymam do tego czasu. I jeszcze jedno - zależy mi także na przebadaniu przynajmniej 15 osób, które nie mają specjalnej styczności z komputerem, tak więc jeśli moglibyście posadzić na chwilę przed ekranem ciotki/mamy/siostry/kuzynki/koleżanki/przyjaciółki/koch... bliskie przyjaciółki ;) to byłoby super Z góry dzięki :) ps: Aha, z punktu widzenia poprawności skonstruowania, ankieta jest tragiczna. Ale zdaję sobie z tego sprawę i nie to jest tutaj moim celem, więc miażdżącą krytykę można ograniczyć ;) |
Status: Wypełniono oraz wysłano na konto w Onet.pl ;p
|
Dzięki dzięki :)
Czekam na naśladowców ;) |
poszlo :piwo:
|
maści:pisze:
a na mrginesie o zestawach:podbite:lepiej:niepow: |
poszlo :)
ale zestawy - porazka :( ale to tylko ankieta |
Ilość załączników: 1
Daje na forum bo nie mam twego maila.
|
Poszło na mejla .... :D
P.S. @Banana Coctail - andrzej9 podał maila w pierwszym poście.... :P |
Dzięki wszystkim :)
Ponawiam jeszcze prośbę do posadzenia przed kompem jakiś niewiast, najlepiej nie mających zielonego pojęcia o tej maszynie ;) ps: Wiem, że zestawy są beznadziejne, ale dobierałem je pod kątem udowodnienia czegoś, co mam nadzieję, uda mi się udowodnić :) |
Poszło
ale fajne oferty i opisy sprzętu Kto się nie zna to kupi taki kolorowy pic ciężko tylko porównywać zestawy na dwóch stronach |
Cytat:
ps: A porównywanie dwóch stron musiało już zostać, inaczej tekst był praktycznie nieczytelny... |
Heyka
Andrzej ja niestety nie odeśle ci tej ankiety ale chyba raczej wolisz aby wypełniały to osoby nie znające się na komputerach - sposób przedstawienia "ofert" zwłaszcza "super hiper kompów" pozwala domyślać się o co chodzi :D. Mimo wszystko ciekaw jestem wyników tej akcji :) Jeżeli już podsumujesz to albo pokaż tutaj albo proszę prześlij na maila majonez [na] tymserwerze.pl :D |
Cytat:
Ale jeśli masz ochotę wypełnić ankietę, to bardzo proszę. Żeby udowodnić coś z jednego strony, muszę mieć porównanie z drugiej, więc na razie wszelkie takie dane również będą dla mnie bardzo cenne :) |
Wysłano :), spróbuje zaprzedz do wypełnienia ankiety siostre, pewnie nie będzie wiedziała czy ten komp jest klasy PC czy może ataryna :D
|
Tak podaj na koniec wyniki :cool:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:19. |