Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kolejna ankieta - tym razem wybór zestawu komputerowe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kolejna-ankieta-tym-razem-wybor-zestawu-komputerowe-46541/)

andrzejj9 17.01.2005 19:34

Kolejna ankieta - tym razem wybór zestawu komputerowe

Ilość załączników: 1
Witam,

Ponownie zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety. Tym razem chodzi o wybór zestawu komputerowego z kilku przypadków (3 pytania po 3 sytuacje w każdym - składające się z krótkiej charakterystyki technicznej, w kilku dodatkowo również zdjęcia).

Ankietę wraz z formularzem odpowiedzi umieszczam w załączniku. Jeśli ktoś będzie miał ochotę, to zapraszam do ściągania, a potem do odesłania mi samego formularza odpowiedzi (adres pewnie znany, ale: andrzejj9 [małpa] poczta.onet.pl). Dane będę analizował w środę od około 16 - 18, więc uwzględnie tylko te ankiety, które otrzymam do tego czasu.

I jeszcze jedno - zależy mi także na przebadaniu przynajmniej 15 osób, które nie mają specjalnej styczności z komputerem, tak więc jeśli moglibyście posadzić na chwilę przed ekranem ciotki/mamy/siostry/kuzynki/koleżanki/przyjaciółki/koch... bliskie przyjaciółki ;) to byłoby super

Z góry dzięki :)

ps: Aha, z punktu widzenia poprawności skonstruowania, ankieta jest tragiczna. Ale zdaję sobie z tego sprawę i nie to jest tutaj moim celem, więc miażdżącą krytykę można ograniczyć ;)

MacGyver 17.01.2005 20:03

Status: Wypełniono oraz wysłano na konto w Onet.pl ;p

andrzejj9 17.01.2005 20:15

Dzięki dzięki :)

Czekam na naśladowców ;)

siwy_mw 17.01.2005 20:25

poszlo :piwo:

maj3 17.01.2005 20:54

maści:pisze:
a na mrginesie o zestawach:podbite:lepiej:niepow:

Turboni 17.01.2005 21:18

poszlo :)

ale zestawy - porazka :(

ale to tylko ankieta

Banana Coctail 17.01.2005 21:57

Ilość załączników: 1
Daje na forum bo nie mam twego maila.

Mich@ł 17.01.2005 23:00

Poszło na mejla .... :D

P.S. @Banana Coctail - andrzej9 podał maila w pierwszym poście.... :P

andrzejj9 17.01.2005 23:03

Dzięki wszystkim :)

Ponawiam jeszcze prośbę do posadzenia przed kompem jakiś niewiast, najlepiej nie mających zielonego pojęcia o tej maszynie ;)

ps: Wiem, że zestawy są beznadziejne, ale dobierałem je pod kątem udowodnienia czegoś, co mam nadzieję, uda mi się udowodnić :)

adixo 17.01.2005 23:42

Poszło
ale fajne oferty i opisy sprzętu
Kto się nie zna to kupi taki kolorowy pic
ciężko tylko porównywać zestawy na dwóch stronach

andrzejj9 18.01.2005 00:58

Cytat:

Napisany przez adixo
Poszło
ale fajne oferty i opisy sprzętu
Kto się nie zna to kupi taki kolorowy pic
ciężko tylko porównywać zestawy na dwóch stronach

Blisko, blisko... :)

ps: A porównywanie dwóch stron musiało już zostać, inaczej tekst był praktycznie nieczytelny...

Majonez 18.01.2005 01:42

Heyka

Andrzej ja niestety nie odeśle ci tej ankiety ale chyba raczej wolisz aby wypełniały to osoby nie znające się na komputerach - sposób przedstawienia "ofert" zwłaszcza "super hiper kompów" pozwala domyślać się o co chodzi :D.
Mimo wszystko ciekaw jestem wyników tej akcji :)
Jeżeli już podsumujesz to albo pokaż tutaj albo proszę prześlij na maila majonez [na] tymserwerze.pl :D

andrzejj9 18.01.2005 08:20

Cytat:

Napisany przez Majonez
Heyka

Andrzej ja niestety nie odeśle ci tej ankiety ale chyba raczej wolisz aby wypełniały to osoby nie znające się na komputerach - sposób przedstawienia "ofert" zwłaszcza "super hiper kompów" pozwala domyślać się o co chodzi :D.
Mimo wszystko ciekaw jestem wyników tej akcji :)
Jeżeli już podsumujesz to albo pokaż tutaj albo proszę prześlij na maila majonez [na] tymserwerze.pl :D

He he, widzę, że powoli wszystko staje się jasne ;)

Ale jeśli masz ochotę wypełnić ankietę, to bardzo proszę. Żeby udowodnić coś z jednego strony, muszę mieć porównanie z drugiej, więc na razie wszelkie takie dane również będą dla mnie bardzo cenne :)

gallus 18.01.2005 13:57

Wysłano :), spróbuje zaprzedz do wypełnienia ankiety siostre, pewnie nie będzie wiedziała czy ten komp jest klasy PC czy może ataryna :D

adixo 18.01.2005 14:04

Tak podaj na koniec wyniki :cool:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:19.