![]() |
Pomocy ! jak przegrać film " anaconda "
Jak w temacie płyta jest tak zabezpieczona że nie da się jej ugryźć dvd decrypterem a płyta wydana w 1998 roku.
Co robić ?????????????????? Pomocy !!! |
Cytat:
Spróbuj programu AnyDVD - odpalasz w tle wkładasz płytę a on zdejmuje zabezpieczenia wszelakie (poprostu ma być włączony), potem można potraktować płytę CloneDVD2 i po ptakach, 8 ) musi pójść. |
Ilość załączników: 1
Tak ?????
a co powiesz na to że film nie chodzi na komputerze pomimo że widać zawartość płyty a sama płyta jest nie zniszczona mechanicznie odtwarzacze stacjonarne idą bez zająknięcia to na 100 % jakieś nie typowe zabezpieczenie !!!!! pomocy !! |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Witam!!!!
to nic nie daje pisze że sektor jest zaszyfrowany co robić ???????? Pomocy muszę oddać ten film !!!! |
Cytat:
Pozdrawiam maniek |
a dvd decrypter - szczytac do iso :>
|
nie miałem tej płyty ale nie ma możliwości, że dvd decrypter (najnowszy) tego nie bierze. inna przyczyna. shrink wiadomo przewraca się na wielu plytkach (łbem o chodnik nic przyjemnego :podbite: )
|
A anydvd skonfigurowałeś, bo samo zainstalowanie nic nie da;)
|
Witam!
Dziękuje za podpowiedzi ale nic nie pomaga , dodam tylko że płyta wydana w usa ale region 2 może zabezpieczenie nieznane u nas !!!!!!!!!!! Dvd decrypter najnowszy nie mam też alcohola a pozatym ripałem już wiele płytek ale dopiero na tej straciłem wszystkie zęby. Proszę podajcie linki gdzie moge znaleźć jakieś rippery z przed kilku lat . Na stacjonarnych chodzi miodzio to coś podobnego do zabezpieczonych płyt audio na zestawie audio chodzą a w kompie nie może macie jakiś patent ?? Może znajdzie się ktoś z pomysłem ???? Pozdrawiam . |
tak na chłopski rozum - gdyby to rzeczywiście było zabezpieczenie i świadome działanie producenta, to czy tylko jeden film byłby nim zabezpieczony? skoro uniemożliwia to pracę DVDDecryptertowi i innym, to dlaczego jeszcze nikt tym filmów nie zabezpiecza?
|
Witam!!
napewno nie jest to wina komputera i/lub systemu ani napędu dvd testowałem na 11 pecetach konfigi różne więc to nie to. Może napis na płycie coś powie "81759-CP1 cdr94758 vfc03740" Może napęd musi być rpc1 a nie rpc2 ???? A zabezpieczenie uniemożliwia oglądnięcie filmu na komputerze może zostało wycofane ??? Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:16. |