Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Pomocy ! jak przegrać film " anaconda " (https://forum.cdrinfo.pl/f15/pomocy-jak-przegrac-film-anaconda-46555/)

dvd-rw 17.01.2005 21:34

Pomocy ! jak przegrać film " anaconda "

Jak w temacie płyta jest tak zabezpieczona że nie da się jej ugryźć dvd decrypterem a płyta wydana w 1998 roku.

Co robić ??????????????????

Pomocy !!!

imola 17.01.2005 22:40

Cytat:

Napisany przez dvd-rw
Jak w temacie płyta jest tak zabezpieczona że nie da się jej ugryźć dvd decrypterem a płyta wydana w 1998 roku.

Co robić ??????????????????

Pomocy !!!

Szukać!!! Takie pytania są już setki razy. :bicz:
Spróbuj programu AnyDVD - odpalasz w tle wkładasz płytę a on zdejmuje zabezpieczenia wszelakie (poprostu ma być włączony), potem można potraktować płytę CloneDVD2 i po ptakach, 8 ) musi pójść.

dvd-rw 18.01.2005 03:39

Ilość załączników: 1
Tak ?????

a co powiesz na to że film nie chodzi na komputerze pomimo że widać zawartość płyty a sama płyta jest nie zniszczona mechanicznie

odtwarzacze stacjonarne idą bez zająknięcia to na 100 % jakieś nie typowe zabezpieczenie !!!!!

pomocy !!

imola 18.01.2005 08:03

Cytat:

Napisany przez dvd-rw
Tak ?????

a co powiesz na to że film nie chodzi na komputerze pomimo że widać zawartość płyty a sama płyta jest nie zniszczona mechanicznie

odtwarzacze stacjonarne idą bez zająknięcia to na 100 % jakieś nie typowe zabezpieczenie !!!!!

pomocy !!

No dobra a spróbuj AnyDVD i DVDshrinkiem tę płytę na dysk zrzucić.

dvd-rw 18.01.2005 17:38

Ilość załączników: 1
Witam!!!!

to nic nie daje pisze że sektor jest zaszyfrowany co robić ????????

Pomocy muszę oddać ten film !!!!

maniek997 18.01.2005 22:41

Cytat:

Napisany przez dvd-rw
Tak ?????

pomocy !!

Wygląda na to, że te programy są za "młode" na taką rasową płytę. Może poszukaj jakiegoś proramu z przełomu wieków;). Nie wiem czy to pomoże ale spróbuj odinstalować Alkohola, gdzieś czytałem, że sprawia czasami kłopoty w takich niejasnych sytuacjach. Oczywiście nie gwarantuję sukcesu.
Pozdrawiam
maniek

Turboni 18.01.2005 22:59

a dvd decrypter - szczytac do iso :>

ed hunter 18.01.2005 23:05

nie miałem tej płyty ale nie ma możliwości, że dvd decrypter (najnowszy) tego nie bierze. inna przyczyna. shrink wiadomo przewraca się na wielu plytkach (łbem o chodnik nic przyjemnego :podbite: )

loki7777 18.01.2005 23:37

A anydvd skonfigurowałeś, bo samo zainstalowanie nic nie da;)

dvd-rw 19.01.2005 06:14

Witam!

Dziękuje za podpowiedzi ale nic nie pomaga ,

dodam tylko że płyta wydana w usa ale region 2
może zabezpieczenie nieznane u nas !!!!!!!!!!!

Dvd decrypter najnowszy nie mam też alcohola a pozatym ripałem już wiele płytek ale dopiero na tej straciłem wszystkie zęby.

Proszę podajcie linki gdzie moge znaleźć jakieś rippery z przed kilku lat .

Na stacjonarnych chodzi miodzio to coś podobnego do zabezpieczonych płyt audio na zestawie audio chodzą a w kompie nie może macie jakiś patent ??

Może znajdzie się ktoś z pomysłem ????

Pozdrawiam .

JarasMSR 19.01.2005 10:19

tak na chłopski rozum - gdyby to rzeczywiście było zabezpieczenie i świadome działanie producenta, to czy tylko jeden film byłby nim zabezpieczony? skoro uniemożliwia to pracę DVDDecryptertowi i innym, to dlaczego jeszcze nikt tym filmów nie zabezpiecza?

dvd-rw 19.01.2005 21:13

Witam!!
napewno nie jest to wina komputera i/lub systemu ani napędu dvd
testowałem na 11 pecetach konfigi różne więc to nie to.

Może napis na płycie coś powie "81759-CP1 cdr94758 vfc03740"

Może napęd musi być rpc1 a nie rpc2 ????

A zabezpieczenie uniemożliwia oglądnięcie filmu na komputerze może zostało wycofane ???

Pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:16.