![]() |
Nero
|
prawdopodobnie coś poważnie zje... ee, tzn. się... popsuli :)
ale i tak póki co siedze na 6.3.1.25 ;) |
juz idzie do mnie :)
|
ja też oczywiście pociągne, kontroluje po prostu sytuacje jak tam się przedstawia ten denerwujący bug w całej serii Reloaded, usuneli go czy też nie ;)
a w ogóle oto zmiany jakie wprowadzono w 6.6.0.5, bo na głównej nie widziałem Bug Fixes * Fixed a DVD 'On the Fly' copy problem * Booktype settings explanation is added in the GUI * Fixed a problem with copying a DVD video over image * Re-encoding of MPEG-1 files to (S)-VCD is improved * Fixed failure to fully erase DVD-RAM * Burning some ASF files caused "Unknown error in the Video MPEG encoder" * Switching to NeroExpress did not close the preview * The save track operation (save as image) did not warn if there was not enough hard disc drive space and no image file was created * Changing the volume creation date caused an error * If an audio CD is created and the source file names are long, the print function can now print all pages |
Ukazala sie nowa wersja Nero 6.6.0.6. Jest tez polski plik jezykowy.
|
eee... my o tym wiemy, bo właśnie ten topic został założony z okazji pojawienia się tej wersji
|
Ilość załączników: 1
ktos wie co to za "nowa" funkcja ktora wlasnie "odkrylem" ;)
|
Cytat:
|
jest we wszystkich reloadet czyli od 6.6.0.0
dzieki niej leadout jest mniejszy o 12MB ktore masz do wykozystania dziala :) uzywam i chwale nie licz ze wiecej nadpalisz na takiej plytcie - po prostu kiedys jak nadpalales to nawet jak leadout nie zmiescil sie to i tak plyta dzialala - wniosek ze nie byl caly potrzebny - widac w aheadzie to samo wymyslili i teraz odrazu leadout jest zmnijszony |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |