![]() |
Prośba do osób mających oryginalnego Warcrafta III
Witam
Mam olbrzymią prośbę. Jeżeli ktoś posiada : 'Warcraft III The Frozen Throne' oraz następujące wydania gry 'Warcraft III' : Platynowa Kolekcja, Złota Edycja i Podwójna Edycja i nie korzystał z karty elektronicznej rejestracji dałączonej do gry (NIE CD KEY!!), byłbym zobowiązany gdyby ktoś udostępnił mi ten klucz za free. Potrzebuję go do zakupu World of Warcraft po promocyjnej cenie. Prośba nie łamie regulaminu forum!!! |
159zł to cena promocyjna? :ysz:
Przez moment się zastanawiałem - ale pewnie trzeba jeszcze jakiś abonament za grę sieciową płacić... no i pewnie to ang. wersja gry, prawda??? Mały edit: To jednak ma być polska wersja językowa (tyle dobrze) Ale trzeba jeszcze zabulić 15,90 zł za przesyłkę - czyli razem wychodzi 175,80 zł - jak dla mnie to troszkę chyba jednak za drogo :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli nikt mnie nie poratuje ;(
|
chyba nie.
ps. słyszałem, że w WoW po 30 dniach grania po 3-4h dziennie można nabić 25 lvl... :P |
Cytat:
|
spytam kuzyna bo coś tam ma, właśnie jakąś wersję kolekconerską czy coś takiego, ale nic pewnego nie mogę gwarantować
no i szybki -edit1- kuzyn już szuka, jakby co zapodam na PW ;) o ile znajdzie :| jeszcze szybszy -edit2- no i znalazł :) zaraz leci na PW ;) |
Cytat:
http://www.cdprojekt.info/wszystko_o...howGame&gid=52 |
Cytat:
W takim razie do bani :ysz: Nie dość, że gra taka droga - to jeszcze nie po polsku... Ale to pewnie dlatego, aby wszystkie wersje gry na całym świecie były ze sobą kompatybilne albo co... Mimo wszystko przyzwyczaiłem się, że jak coś wychodzi od CDProjekt - to zazwyczaj zostaje przetłumaczone i zlokalizowane... |
Jenak są dobrzy ludzie na tym świecie, a szczególnie na forum ;)
@Y@nkee_PL jeszcze raz serdeczne dzięki :piwo: Gra jest już zarejestrowana na moim koncie. |
Air - to ile ma kosztować ten abonament za World of Warcraft???
|
Cytat:
|
A wlasnie mam pytanko w sprawie placenia kartami. Czy musze miec specjalna karte czy wystarczy mi taka karta z mbanku do bankomatu. Jak to sie wszystko odbywa?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:37. |