![]() |
mam problem z nagrywarką lite-on sohw 1653s
Czy ta nagrywarka obsługuje szybkie pomijanie błędnych sektorów??? bo mam pare orginałków do przegrania a jedna płyta to jakieś 20 min.I dodam jeszcze że wcześniej miałem plexa W2410TA i jedna płyta normalnie 2 minuty.Odpowiedzcie mi ???????
|
Włączasz Clone CD - zaznaczasz szybkie pomijanie - załączasz widzialność log'a i juz widać czy obsługuje - sam jeszcze nie sprawdzałem - mialem wcześniej LiteOn CD-R i działał doskonale w tej kwestii.
|
Cytat:
piractwo :klnie: nie na tym FORUM !!!!!! tutaj poruszamy tylko kwestie kopii zapasowych :> |
twój mózg to piractwo mam do przegrania originalnego gothica 2 i syberie bo orginałki chciałem sprzedać ********
|
Cytat:
|
Cytat:
to jak to nazwiesz "kopia zapasowa" ??? plytek ktorych nie bedziesz posiadal ??? :bicz: |
czemu nowi sie uwielbija pluc? a potem pewnie obrazeni ze "zostali zle ptzyjeci"
a tak btw to czytaj ze zrozumieniem - kolega napisal ci jak sprawdzic za pomoca clone czy obsluguje - MASZ TO W LOGU NAPISANE, ale zdaje sie nie doczytales... |
Otóż to -kolega nimal wspomniał o czym sądziłem ze nie bedzie trzeba a jednak jak widać trzeba było..
LOG w clon'ie to jest to co pomoze w zdobyciu wiedzy o obsłudze błednych sektorów - załączyc i wysnuć wnioski - p.s nie zawsze błedne sektory to "kopia zapasowa" czasem poprostu kiepska zniszczona płyta i to się bardzo przydaje - sprawdzone. |
Pisze że obsługuje ale czemu tak długo na plextorku trwało to 3 sekundy
|
|
aha chodzi o gre syberia |
to po zmieniales ???
:bluzga: oby wiecej TAKICH ludzi na forum |
20 minut to zreszta w normie
20godzin by to moglo trawc bez obslugi omijana walnietych sektorow (nie zartuje) jesli byloby ich duzo jak ci sie spieszy to wlacz inteligentny skaner blednych sektorow (ryzykowne ale przyspiesza odczyt) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:47. |