Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   nLite - integracja programow? (https://forum.cdrinfo.pl/f113/nlite-integracja-programow-46586/)

kpw 18.01.2005 13:16

nLite - integracja programow?

Witam

Mam pytanko, czy jest mozliwosc zintegrowania w nLite programow (Nero, GG, itp., itd.) z instalka Windy XP ??

Pozdro - kpw

gallus 18.01.2005 13:32

http://www.forum.explode.pl/

kpw 18.01.2005 13:39

Dzieki za odpowiedz, ale niestety w robocie mam strasznie poblokowany net i nie moge wejsc na ta stronke. :'(

gallus 18.01.2005 14:00

Cytat:

Napisany przez kpw
Dzieki za odpowiedz, ale niestety w robocie mam strasznie poblokowany net i nie moge wejsc na ta stronke. :'(

dziwne, przeciez to normalne forum więc powinno CI wejsc bez problemu, chyba że masz tylko odblokowane CDRinfo :D

kpw 18.01.2005 14:12

Cytat:

Napisany przez gallus
dziwne, przeciez to normalne forum więc powinno CI wejsc bez problemu, chyba że masz tylko odblokowane CDRinfo :D

Moze i dziwne, ale mamy prawie wszystko zablokowane, a CDRinfo mam odblokowane po wielu dniach nekania informatykow :)

Chyba czas znowu podpiac necik w domu :D

Zetoxa 18.01.2005 15:16

jak to zintegrować?, możesz co najwyżej dorzucić instalki tych progsów do instalki windy, niby jak winda miałaby podczas instalacji wchłonąć takie np. Nero :O :O

kodziu 18.01.2005 15:28

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
jak to zintegrować?, możesz co najwyżej dorzucić instalki tych progsów do instalki windy, niby jak winda miałaby podczas instalacji wchłonąć takie np. Nero :O :O

To by była masakra.... ;)

kpw 19.01.2005 07:56

Chodzi o to zeby te programy automatycznie sie instalowaly od razu ( i bez nadzoru) po instalacji windy. Mysle ze to nie sa duze wymagania ;)

Pozdro all

Zetoxa 19.01.2005 08:02

... to są zdecydowanie za duże wymagania :wow:

-Sid-The-Rat=> 19.01.2005 08:33

nlite narazie nie obsługuje zaawansowanych metod unattended install - może będzie to robił w przyszłości, bo nie jest to coś czego nie da się zautomatyzować

jak narazie zostaje ci znalezienie odpowiedniego poradnika na stronach msdn i wykonanie tego ręcznie [polecam - tydzien dłubania z bańki, ale fajnie mieć taką płytę]

nimal 19.01.2005 09:05

jesli chodzi tylko o prywatny momp (albo i kilka prywatnych kompow) to najlatwiej (i najszybciej, rowniez z ponownym stawianiem) zrobic sobie obraz partycji np za pomoca true image)

mantar 19.01.2005 09:23

Tak to są za duze wymagania - najlepiej poświęcić trochę czasu na instalację pierwszy raz wszystkiego - konfigurację itp - potem robisz obraz (np: gost lub jak wspomniał kolega true image) i przywracanie trwa z 5 minut.

wolfen3 20.05.2005 21:49

Cytat:

darbakan - 15 Listopad 2004, Zbyt mało powiedziane, co potrafi ten program.Jego niewątpliwą inowacją jest umożliwianie DODAWANIA własnych pakietów i instalacji programów, których instalacja wraz z systemem zdecydowanie ułatwia przywrócenie środowiska roboczego.
To jak to jest ? Można w końcu integrować własne programy za pomocą tego nLite czy nie ? Bo ja nie znalazłem tam żadnej takiej opcji...

PIOTR34 21.05.2005 14:26

Cytat:

Napisany przez wolfen3
To jak to jest ? Można w końcu integrować własne programy za pomocą tego nLite czy nie ? Bo ja nie znalazłem tam żadnej takiej opcji...

Parę płyt zrobiłem za pomocą nlite w ramach testu, jednak nie znalazłem możliwości zintegrowania programów.

owczar2701 28.01.2009 19:35

a jest jakis inny program ktorym da sie zintegrowac programy? chcialem zrobic dla samego siebie plytke zeby nawet miala te 4gb to na dvd wypalic i spokoj i niech sie all instaluje samo. spotkalem sie na necie z wersja systemu xp by saper**** nie pamietam co tam w miejscu tych gwiazdek w kazdym razie cyferki. sciagnolem zeby obadac i jest tam zintegrowanych mnustwo programow wiec chyba jakis soft istnieje ktory by importowal i integrowal programy do instalki windy??
pomozncie prosze:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33.