![]() |
Stwórz własny komiks z Garfield'em
|
Cytat:
Przydała by się wersja offline (zapisany kreator na HDD) |
Lol!
|
w chwili obecnej kreator ma trochę mało opcji no i nie kaceptuje polskich ogonków.
ale pozycja warta uwagi. |
Bajer. Szkoda, że nie ma wersji offline i nie obsługuje polskich znaczków... Ale i tak jest :spoko:
|
@wojtas, jest wersja offline tego kreatorka???
|
Ilość załączników: 1
Przestroga dla Adminów CDRinfo ||
|
lepiej wyglądałoby z taką czcionka: :)
http://img25.exs.cx/img25/4966/garfield8ur.png PS troche chmurki są zbyt małe ;) |
Robilem w tym komiks na swieta, ale nie ma specjalnie rozbudowanych opcji...
|
kiedys mialem ORYGINALNY programik do robienia komiksow z garfieldem.. w miedamarkt kupilem.. ale to chyba 2 lata temu bylo :).. ile tam bylo opcji to glowa boli :P
pozdro ;) |
Taa. Była chyba jeszcze wersja ze smurfami i Lucky Luke'iem jeśli dobrze pamiętam.
Nazywało się to [nazwa komiksu np. Garfield] Comic Creator albo jakoś tak |
Wlasnei zaluje ze wtedy jak to wchodzilo nie nabylem czegos tkaiego. Garfield r000x, a moznaby zrobic cudenko z tej karmy dla gryzoni ;-D
|
Fajne :spoko: Tylko troche malo ocpji i to jest online :|
|
@woitas - a pamietasz ten komiks co zrobilem o Tobie? zgadnij w czym go zrobilem :> ;)
|
hmm... juz mi sie przypomnialo - ten programik to mial moj kolega z podstawowki :) i kiedys od niego bralem jak mnie napadla mania garfieldowa... musialbym sie z nim skontaktowac, ale znajac zycie juz go nie ma [czyt. zgubil], bo on wszystkie plyty gubil.. :P.. mi jedi knight do tej pory nie oddal :]
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |