![]() |
Ja wlasciwie rzadko wypalalem na + zawsze - mi dobrze chodzily (no poza Hawkami :)) ale tak (poza wspomnianymi Hawkami i przygoda z bs41) to nie mialem problemow z napedem, moge polecic.
pozdrawiam |
Cytat:
|
A widzisz nie zwróciłem nigdy uwagi co tam dokładnie jest napisane :)
Dzięki za pojaśnienie |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Tylko mój błąd - bo pisałem z pamięci Chodzi oczywiście o DVDDecrypter i CopyToDVD :mruga: Nie wiem skąd mi się to Nero wzięło :idea: |
No dzięki za odpowieź, ale w przypadku jak bym miał i nero i decrypetra to nie widziałem tam w nim żadnej opcji do wyboru programu nagrywania więc ..... jak to jest ??:)
|
Cytat:
Shrink nie jest sam w sobie programem do nagrywania :nie: Owszem, umożliwia to - ale właśnie przy użyciu Nero, DVDDecryptera i chyba czegoś tam jeszcze :idea: Różnice są więc żadne :mruga: :D |
Cytat:
I jeśli ktoś sie orientuje czy wypalanie samym Shrinkiem jest dużo gorsze od na przykład nero czy czegoś innego. Czy nie ma znacznej różnicy |
Cytat:
Ale pamiętaj! W każdym szaleństwie jest odrobina prawdy :taktak: Poza tym to taka uszczypliwość trochę była Ad 1) Musisz więcej czytać! :taktak: TU masz cały temat o nośnikach :czytaj: Nie tylko o tych do kopii filmu :nie: :czar: |
ej Vizzard nie chodziło mi o opylenie tych płytek tylko o to czy wyjdzie mi to na dobre żebym roboty nie zwalił.
|
Cytat:
Ad 2. Można i tak, jeśli oznacza to mniej błędów. Jak na razie nie znalazłem lepszego rozwiązania jak shrink+decrypter lub shrink +alkohol 120% (oczywiście z obrazem płyty w iso). Kiedyś tak robiłem (shrink + clone) dopóki nie odkryłem decryptera. Pozdro |
Cytat:
No i czy cię za piractwo nie dupną :idea: :D |
aha jeszcze jedno pisze na tym poście bo nie wiem jak sie nowe zakłada (pliz uświadom mnie ktoś) :d
|
Siemka wszystkim mam 2 problemy bo nowy jestem:
1. jakiej firmy płytki dvd są najlepsze do zrobienia kopii zapasowej filmu 2.czy opłaca mi się najpierw przekonwertować z płyty dvd shrinkiem i pozniej wypalić nero6/clone dvd 2??? |
Aha co do nagrywarek dvd, faza testow przez ponad 3-4 lata, nie badzmy smieszni nie stac nas na to aby byc krolikami doswiadczalnymi
|
U nas beznyna 95 ma o wiele mniej oktanow, napewno nie 95.Dlatego tez amerykanie sie z nas smieja:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:05. |