![]() |
Jak nagrac gre 3cd na 1dvd
Sciagnelem :niepow: gierke na 3cd (nie bylo na dvd)czy mozna ja nagrac na jedna plytke dvd tak zeby wszystko dzialalo ?.Na jakim programie najlepiej nagrac?Szukalem na forach ale nic nie znalazlem na ten temat.Pozdr...
|
nie ma takiej mozliwości chyba ze wiesz jak zmodyfkować instalator danej gry
|
jesli kolejne plyty zawieraja kolejne archiwa ponumerowane to warto sprobowac raczej sie uda jesli nie ma zabezpieczen
ja najczescie po prostu nagrywam obrazy - wchodzi kilka gier na jedna plyte, mniej miejsca na polce :D |
A jak by nagrac to na plytke i puzniej odworzyc naped wirualny do kazdej czesci?
Juz sam nie wiem ??? |
chcesz instalacje nienadzorowana? w wiekszosci przypadkow bedziesz musial napisac wlasny instalator (co nie zawsze jest mozliwe/latwe, choc czesto prozaiczne)
nie boj sie wielkich slow :) czesto wystarczy winrar ;) bylo pare razy o tym... hm, mozesz jesli gra nie wymaga instalacji a dziala na kopiowanych plikach (np doom3, wuake i jemu podobne) zrobic to naprawde latwo, jelsi na kolejnych plytach sa kolejne archwia to po prostu wzucas wszystko na jand aplyte... wszystko zalezy od konkretnego przypadku ale zawsze mozesz sie naciac np na takiego Beyond Divinity i nic nie zrobisz... |
Cytat:
|
przy grach DVD często wystarczy dodać coś do płyty i już nie chce się instalować (choć dodatek to np .txt)
e: no doczytałem nimal i MacGyver! i wszystko tylko instalacja nie z dvd ale to chyba nie problem. |
Tak jak @nimal proponuje nagrac wszytskie obrazy płyt na DVD i podczas instalacji montować je do np Daemon'a...
|
Zrobiłem tak
Dzieki za podpowiedzi.Gry *DOOM*REDALERT* doom nagrałem na dvd normalnie całe pliki ,otwieram je DAEMON Tools-em. Redalert 2 cd tez nagrałem na jedna płytke ,ale cd 1 musze kopiowac na dysk i emulowac z dysku.Pozdro.... ??? :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:38. |