![]() |
Nie, żebym osiągnięcie poddawał w wątpliwość ale poprosimy o konkrety.
Nagrywarka (firmware) Płyta(producent) Program(profil/ustawienia) Prędkośc nagrania i na czym innym była testowana. Jakieś opcje emulacji włączone? |
liki a co to za nagrywarka ? jakie parametry miales przy nagrywaniu. Masz zainstalowanego alkohola i dzial tobie ta gra ?
|
kostianek co zes chcial?:).Poszlo!!!!!!!!:).Jak dziala to piwo jak nie to tez za dobre checi;)
|
A o starfuck nie slyszales:)Poszukaj:)
|
A jak nagrywarka ? z jaką predkością ? i czy A120% nie jest czasem bloklistowany przez SD 4.0 ?
|
|
A jaki to jest najnowszy alkohol:)Bo z tego co wiem, to nowe wersje juz nie wychodza
1.9.2 (build 1705) to byla chyba ostatnia wersja i nowszej nie ma i nie bedzie:) |
Najnowszy Alcohol :spoko: + najnowsza nagrywarka dvd, wiele czasu, straconych nerwów... Ale przynajmniej u mnie chodzi i to jest najważniejsze :\
|
Cytat:
a słodziłeś czy nie? |
Cytat:
jak tego dokonałeś ? czy działa kopia z kopii ? |
NOC KRUKA JEST ZABEZPIECZONY SAFEDISCKIEM 4 i właśnie przed chwilą zrobiłem działającą kopię... straszne...
|
Gothic 2 Noc Kruka
SafeDisc 4 .Nelvin Pozdrawiam. Też próbuję jak coś znajdziesz daj znać Camelot'owi :)
|
A jeśli nie zadziała sposób @Loczka - będziesz musiał poszukać cukiereczka.... :niepow: ;)
|
Hm... to masz problem. Napisz co to za gra. Dokladnie jaka wersja. Moze cos sie znajdzie. Ja probowalbym na twoim miejscu przegrac to alkoholem z profilem safedisc 3. Odczyt na 16 a zapis na max 8 - 12. Wlacz tez wzmacnianie slabych sektorow. Wczesniej nagraj jednak bez wzmacniania. A jak to nie pomoze sprobuj ze wzmacnianie. Obniz tez predkosc zapisu. jaka masz nagrywarke ??
|
Jeśli nie jest to tajne - podaj nazwę gry...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01. |