![]() |
PLEXTOR 716a FAKTY I MITY
Ilość załączników: 1
Przeglądając Forum natknołem sie na post od "Turboni" na ten sam temat i po zapoznaniu się z nim osłupiałem. Autor Turboni pokazuje tam ciągle fotki z odczytu błędów PI PO i jak bym zobaczył tak dramatycznie nagraną płytkę na PLEXTOR to bym sie załamał (i chodzi mi o markowe nośniki TDK) ja mam tą nagrywarkę juz miesiąc i jeszcze nigdy mi sie tak marnie płytka nie nagrałą. Zrobie to co przedmówca i pokaże wam Jakoś PLEXTORA a to wam wyjaśni dlaczego on tyle kosztuje. poniżej Test na błędy PI PO na płytce TDK DVD-Rx8 nagranej x12 z AutoStrategy
|
Bez przesady - zobacz jak wyszedl test pastela +R :)
|
ale po co nowy temat zakladasz mogles to samo napisac w temacie plexa :>
kolejna sprawa na jakim podkladzie jest ten tdk (piszesz ze twoj jest -r) a ja palilem +r taka mala roznica i rob testy z pokazanym POE, zmien skale i zrob jeszcze test na PIF |
Cytat:
Bo na razie to niezbyt wiele pokazałeś w stosunku do tamtego tematu :nie: Poza tym po co nam PI/PO Chyba, że to ma znaczyć PRZED/PO :> Takiś cwanyś a nie dałeś nawet PIFa :O Czyli tego - co najważniejsze :taktak: Chyba, że też PO skanie jest ZERO Najgorzej to jak ktoś kupi sobie nagrywarkę za parę setek I nie wie co ze sobą zrobić I taki jest nadęty, że mało co nie pęknie :-o I to niestety jest FAKT, a nie MIT :nie: :spie: |
mam 3 płytki DVD+R DL VERBATIM x2,4 PLEXTOR na biosie 1,04 pozwala je palić x6. W piątek powrzucam testy z nagranymi płytkami DL x2,4 x4 i x6 jak chcecie żebym sprawdził coś Konkretnie to prosze o sugestie
|
verbatim DL x6
no problem zaraz bedzie wykres z zapisu DL x6 :piwo:
|
zakonczone pomyslnie
nagrane x 6
ps. szkoda ze RITEK tylko x4 DL :podbite: |
wynik
i test TA :wow: :wow: :wow: :wow: