Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Poszukuje spolszczenia do Serv-u 6.0.0.2 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/poszukuje-spolszczenia-serv-u-6-0-0-2-a-46754/)

Turboni 23.01.2005 12:58

dzieki juz idzie do mnie :)

Majonez 23.01.2005 03:13

dalem link do sciagniecia tutorial

Turboni 23.01.2005 01:01

Cytat:

Napisany przez Majonez
turboni zrobilem kiedys maly tutorial ale ma ponad 2 mega
i byl do wersji 5.x ale pewnie nic nie zmienili w glownych zasadach dzialania
jak cos to moge podeslac ci na maila tylko czy mozesz spokojnie sciagnac taki plik - niby juz wszyscy maja dostep do normalnych laczy ale zawsze lepiej spytac niz komus lacze zapchac

super bede bardzo wdzieczny :)

posili na konto supermedia.pl poczatek nick z forum @ i dalej juz wiadomo :)

:piwo: duze

Majonez 23.01.2005 00:57

turboni zrobilem kiedys maly tutorial ale ma ponad 2 mega
i byl do wersji 5.x ale pewnie nic nie zmienili w glownych zasadach dzialania
jak cos to moge podeslac ci na maila tylko czy mozesz spokojnie sciagnac taki plik - niby juz wszyscy maja dostep do normalnych laczy ale zawsze lepiej spytac niz komus lacze zapchac

Turboni 22.01.2005 00:08

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Zdaje sie ze autor spolszczen do serv-u zaprzestal dzialalnosci. Bylo do wersji 4 cos tam, przypuszczam ze bedzie dzialac i na 6. Mozliwe tylko ze jakies nowe opcje nie beda przetlumaczone. Musisz wyprobowac.

dzieki za info :)
zobacze

Turboni 22.01.2005 00:08

Cytat:

Napisany przez Ziele
W servu trzeba linkować ścieżki... troche z tym roboty jest. Jeśli dobrze pamietam to była pozycja settings w tym drzewku po lewej. W g6ftp jest to o wiele prościej zrobione. Jak chcesz to pomogę ci w ustawianiu. Z servu juz niebardzo bo go nie mam zainstalowanego ;)

ok ale jutro bo musze cukierka poszukac :)

i jeszcze dzisiaj mam troche palenia :D

grzeniu 21.01.2005 23:45

Zdaje sie ze autor spolszczen do serv-u zaprzestal dzialalnosci. Bylo do wersji 4 cos tam, przypuszczam ze bedzie dzialac i na 6. Mozliwe tylko ze jakies nowe opcje nie beda przetlumaczone. Musisz wyprobowac.

Ziele 21.01.2005 23:31

W servu trzeba linkować ścieżki... troche z tym roboty jest. Jeśli dobrze pamietam to była pozycja settings w tym drzewku po lewej. W g6ftp jest to o wiele prościej zrobione. Jak chcesz to pomogę ci w ustawianiu. Z servu juz niebardzo bo go nie mam zainstalowanego ;)

Turboni 21.01.2005 23:19

mozliwe nie mowie ze nie - znajomy mi tez go polecal ale to sa moje pierwsze kroki wiec zaczynam od czegos w miare prostego :D

serwer postawilem i chodzi juz w miare wiem co i jak tylko jednej rzeczy nie moge zrobic np: udostepniam dyski a,c,d,e,f i np wybieram dysk c jako glowny po zalogowaniu ale nie wiem gdzie mam ustawic zeby bylo mozna zobaczyc wszystkie dyski i chodzic po nich poniewaz jak mam tak ustawione to nie moge wyjsc do katalogu wyzszego - moze ktos wie co i jak

Ziele 21.01.2005 13:56

Sorry faktycznie. Jakoś nie zauważyłem ze na początku jest 6 :D Coś szybko przeskoczyli z 5 na 6... ale jak znam życie to nic nowego nie dodali. G6ftp i tak jest lepszy :D

Turboni 21.01.2005 08:33

Cytat:

Napisany przez Ziele
Jakieś stare to serv-u masz ;D spolszczenia nie mam bo nie chciało mi sie za każdym razem szukać nowej wersji. Długo jechałem na serv-u ale trafiłem na Gene 6 ftp serwer i okazał się lepszy. Wygląda podobnie do tego poprzedniego ale ma wiecej przydatnych funkcji. Polecam przesiadke.

nie jest stare najnowsze z ich strony :)
G6ftp tez mam :) ale wiesz zaczynam sie tym dopiero bawic

Ziele 21.01.2005 01:30

Jakieś stare to serv-u masz ;D spolszczenia nie mam bo nie chciało mi sie za każdym razem szukać nowej wersji. Długo jechałem na serv-u ale trafiłem na Gene 6 ftp serwer i okazał się lepszy. Wygląda podobnie do tego poprzedniego ale ma wiecej przydatnych funkcji. Polecam przesiadke.

Turboni 20.01.2005 23:33

Poszukuje spolszczenia do Serv-u 6.0.0.2

jak w temacie - przeszukalem googlarke i niby jest a go nie ma moze ktos ma :>

lub ktos wie gdzie to mozna zassac :>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:49.