![]() |
Uratuj samego siebie !!!
Ilość załączników: 1
ponoć to prawda, nie miałem okazji testować, chwała Bogu :cool:
|
a moglbys wyslac mi to na maila bo albo uszkodzone jest archiwum albo znowu mam problem z zalcznikami :) adres wiadomy :)
z gory dzieki |
Cytat:
|
Cytat:
a jakbys sie wczytal to mozna z mojego postu wysnuc wniosek ze nie mialem tego problemu wczesniej a dopiero teraz mi sie pojawil |
Witam!
Ciekawa sprawa... ale i tak bez pomocy lekarza sie nie obejdze... szczerze to duzo skuteczniejsza metoda jest paralizator... tak! w razie zawalu wystarczy potraktowac sie paralizatorem elektrycznym, zeby serce zaczelo pracowac normalnie... nie chce tutaj tlumaczyc calego mechanizmu, ale jest to zwiazane z ladunkami zgromadzonymi w sercu i ze skurczem miesnia sercowego... wystarczy to rozladowac :) |
Cytat:
Jak sie rejestrowalem na tym forum, to byl tu przyklejony temat co robic, kiedy sciagniete archiwum z zalacznika jest w taki czy inny sposob uszkodzone. I gratuluje, ze wczesniej nie miales tego problemu, bo kazde archiwum, ktore ja sciagam z zalacznika, jesli nie sciagne FlashGetem- jest uszkodzone. |
BZDURAAAAA
Do tego niebezpieczna - kaszlanie to spory wysiłek - przy zawale zabójczy. Polecam następującą zasadę, gdy dostajecie jakiś łańcuszek - Jeżeli elaborat jest w treści maila - nie czytać (chyba, że ktoś ma czas na zmarnowanie, ale na 100% nie wierzyć). Jeżeli jest jest link, do w miarę wiarygodnego źródła - można poczytać i się zainteresować. |
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...5,2508858.html
Chyba dalszy komentarz zbedny. |
to do bani metoda.Należy wozić ze sobą 15kg butle cieklego azotu, zamknac okna w aucie i odkrecic zawór. Nie ma to jak hibernacja
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:39. |