![]() |
stare cześci cennik
Witam - postanowiłem sobie uruchomić taki stary komp i po pierwszych oględzinach to potrzebuje dokupić do niego: stację dyskietek , oraz kartę grafiki tylko tam nie ma złącza agp ( chyba dobrze napisałem ) - czy ktoś mogł by mi podać tak pi razy drzwi ceny takich części na giełdzie - nie chce przepłacić - oczywiście używane
|
|
ceny dyskow masakra.....
|
no jakies tam pojecie mam jutro zobacze na gieldzie - dzieki lukłem i wiem wiecej
|
Cytat:
|
Po co ci "stacja dyskietek " ja nie używam stacji dyskietek ,też może dlatego nie używam bo mi sie zepsuła "stacja dyskietek"
Ale ,nie mam zamiaru kupować, bo teraz mało sie używa dyskietek. ;) |
Jak to ma być stary komp to stacja dyskietek? Eee lol no chyba trzeba nie?! MS DOs.... Win3.11 itepe... no 95 juz z cd botowalny, a co byś tam wsadził moze dvd-rw?
|
Cytat:
jak narazie nie wyobrażam sobie kompa bez flopa ;) |
Flopek to jakies 30 zl :> a grafa na pci to pewnie za 50zl pojdzie.
|
Tak sobie patrze... i... chyba stary ten cennik, gdzie sprzedam GF2MX400 za 80zł? Bo jak tak, to ja kupić mogem GF2MX400 za 10zł... to bym sprzedał tego co mam za 80zł... i kupił 8 ... i tak bym sie dobobił funduszy Billa Gates'a
|
ja nie mam flopa bo w to miejsce wsadziłem twardziela (taka obudowa, że miejsca brak a i dobry przeciąg ma przez dziurę) i teraz jak potrzebuje to go podłączam i taśma wychodzi przez uchyloną obudowę - wygląda to tragicznie więc po wszystkim wypinam i do szafki :)
|
zadaniem tego kompa bedzie zsanie danych z netu i teraz sie zastanawiam czy konfiguracja jego podola
|
allegro.pl, przydaje się aby się zorientować co po ile chodzi ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |