![]() |
Aparaty cyfrowe-fotografia
Są na tym forum osoby interesujące się fotografią i aparatami cyfrowymi?
|
Nie wiem czy aparatami cyfrowymi, ale Andrzejj9 interesuje się fotografią ;)
|
A co ?? :idea:
|
Ja się interesuję foto ,z nagrywarką żadnych problemów nie mam (cdrinfo czytam od bardzo dawna,wielkie dzięki że jest) więc pomyślałem że ktoś z tego forum może ma podobne hobby do mojego.
|
również się pasjonuję...:)
A masz problem zwiazany z cyfrowkami?fotografią... |
No to cyberfoto.pl i plfoto.com
|
chodzi o to pewnie ze jak sa takie osoby to fajnie i tyle.
tez szczelam foty czasem |
mam aparat, ale za bardzo nie wnikam w niego. Najważniejsze że robi to co do niego należy. Wrażeniami możesz wymienić się z userem Andrzejj9, oto jego stronka....http://www.andrzejj.aplus.pl/
|
Ja mam dobrą cyfrówkę i interesuję się foto :taktak:
Masz jakiś problem? |
A ja nie mam cyfrówki i nie interesuje się foto...
|
Ja mogę coś podpowidziec ale Andrzejj9 naprawde wie 8 )
Ja mam tylko cyferke i na takie pieniadze jakie posiadam i mozliwosci robie zdjecia ( ograiczone sprzetem cyfrowym nie wyobrażnią). Na analoga i wywoływanie mnie nie stac. Ale juz znalzłem zródło kto by cz/b mi wywoływał. Znowu Ale nie mam apartu :ysz: Moe jakis EOS |
Mam od kilku dni Minoltę Z10 i w sumie spytałem z ciekawości kto na cdrinfo interesuje się takimi rzeczami.Powoli uczę się pstrykać fotki i myślę że z czasem dojdę do wprawy.Strony które podał @Wawelski znam,oprócz tego jeszcze fotomix.org jest,też foto forum.Korzystam z tego wszystkiego jak się da.
|
Cytat:
- krecenie galkami i przyciksanie prtyczkow jest w tym naj mniej istotne Pochodz po galeriach foto - plpfoto, onephoto sam pstrykam, ale nie syfrowka ;) |
A ja interesuję się troche foto ale mam cyfórwke 1Mpix, auto mode :D Czyli jak zabawka to nie ma co sie fotografią zajmować...
|
No właśnie powoli zdobywam wiedzę poprzez fora i stronki foto ;) Pstrykać dla samego pstrykania to rzeczywiście bez sensu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:26. |