![]() |
Pewien Allegrowicz...
...no ten koleś iS tHe bEsT ;)
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2877310 Dodatkowo zerknijcie co wylicytował hehe PS CO z prowizją za aukcje ?? |
Lol... ;)
A prowizje to chyba allegro sobie odpuści jak sie do niego zgłoszą sprzedający i powiedzą co zaszło :D |
No cóż komuś się nudziło i denerwuje ludzi :) :)
|
ja takiemu kary bym nie odpuścił...
to głównie przez nich takie zamieszanie.... |
imho
to wina allegro kogo dopuszcza do udziału w aukcjach |
NO jajko niezle, a prowizja od 89000 to troche duzo bedzie:)
|
Koleś miał swoje 5 minut :)
|
gosc wypelni formularz zwrotu i nic nie zaplaci ...
|
powinna byc jakas blokada liczb wygranych aukcji na godzine/dzien bo to nie pierwszy raz ktos tak hurtowo licytuje zeby sie "pobawic" znane sa juz przypadki gdzie lole wykupywali np. cala aukcje wieloprzedmiotowa, wszystkie 99 przedmiotow i potem kamien w wode
|
Nio cio? Może interesuje się samochodami ;)
|
Może to zdesperowany Bill Gates z damskim nickiem? :D
|
zawsze mnie zastaniawialo - co kolesie w tym widza? co za frajda kliknac tak sobie
tak samo nie rozumie "frajdy" przestawiania znakow drogowych, podpalania koszy na smieci czy pobicia kogos... chyba nie jestem polakiem? :> |
Gościu rzeczywiście niezły...
Ale w tych "wygranych" przez niego aukcjach zainteresowało mnie coś innego - konkretnie ta aukcja: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39602961 Czy to jakaś okazja, czy te samochody rzeczywiście po tyle chodzą? Za tak myślę dwa - trzy miesiące będę się rozglądał za nowym samochodem. Na starcie powinienem mieć jakieś 12 tys. i cały czas myślałem w perspektywach jakiegoś seichento (bardzo niechętnie), punto (mniej niechętnie, ale niechętnie ;) ) czy Matiza (najchętniej :) ). A tu wychodzi, że za tyle mógłbym od ręki kupić Jaguara :cool: Fajnie :) A tak w ogóle - co prawda to temat na osobny topic, ale co można kupić (niech już będzie też z używanych) za jakieś 10 - 15 tys. złotych? |
Cytat:
A wracjąc do tematu - nie rozumiem takich ludzi... Kliknąć, narobić sobie problemów i mieć frajde:ysz: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:44. |