![]() |
Mi wysyła średnio zależy jak internet chodzi,ale tak przecientnie to jak wysyłam zdjęcia ....To wysyła do 0.30 minuty ;)
To nawet ,nawet ;p Ale nie kiedy i tak jestem zły,że tak długo ... ;) |
@Rosol szczesliwcy...
|
Cytat:
|
A ja tak z innej beczki :) Zeby nie robic osobnego topicu. Czy to normalne ze przy wysylaniu plikow na lycos'a mam transfer ok 4-5kB/s. czyzby na wysylke byl llimit??
A co do poczty. To u mnie 1MB wysyla 2minuty a czasami troszke wiecej:) @Sid baku napisal ze mu sie sciaga 20mega bitow czyli 2.5 MBajta w 3sek. Czyli zeby sciagnac 20mb w te 3sek musialby miec lacze 6.6mbitow:wow: Troszke za duzo jak na nasze Polskie warunki. Chyba ze sie myle Pozdro;) |
Sid gdybym mogl CI dac repute juz bys ja mial :)
a poczte wysylam 1 mb w do 3 min :) |
@Panie_sidu - koledze moze chodzilo o "chwytaja", ale pewien nie jestem ;-).. a no i nie musisz miec pod wieczor rozsmieszac.. :D
pozdro ;) |
ja mam na o2
5mb wysyła mi sie jakieś 4min... |
Cytat:
wiesz ile to jest 20mb w 3 sek? to jest 20*8=160mbp3s - czyli 53mbps - kurde, normalnie szkieletówka... zejdz na ziemie, jesli myslisz ze ludzi sie kocha za to co maja to jestes w bledzie, a jesli udajac ze masz to czego nei masz starasz sie zwrocic na siebie uwage to jestes w jeszcze wiekszym bledzie [zeby nie nazwac zjawiska po imieniu] generalnie - znajdz sobie kolegow, na poczatku bedzie trudno, ale powalcz ps. [to juz do innego lola] - w jezyku polskim 'cz' pisze się 'cz' a nie 'ch' - ten rodziaj zalosnej lamerii wyszedl z mody juz 3 lata temu :) |
Cytat:
Ty masz pewnie szybsze łącze niż mój lan :D |
Cytat:
|
poczty sie nie chytaja ha ha ha hi hi hi
|
Cytat:
|
Cytat:
|
co do lacza to jak molkiem wysylam to z 30KB leci stabilnie tylko ta poczta sie slimaczy strasznie
|
portal onetu czasami odstawia niezłe chece. wolne wysyłanie to jeszcze nic - wysłane listy po których ślad zaginął to dobiero fajne :podbite:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:05. |