![]() |
Cytat:
|
No to macie szczęście...
Mój jest już po gwarancji. Teraz myślę czy kupić nowy napęd czy eksperymentować z wgrywaniem innych biosów. |
wiec to jets tak:
laptop byl w serwisie na godzine(bo mi zalezalo na czasie) i sprawdzili nagrywarke i zamowili nowa... powinna byc za ok 2 tygodnie. |
no i dupa :( pisalem o 4 dobrze wypalonych ale trafila sie 5 - juz zle wypalona... znowu pod swiatlo widac ze jest cos nie tak, ze jakby ok. 2 GB bylo wypalone a reszta nie... heh :( idzie sie zalamac..
Stef: prosze daj znac co ci uznaja... ja wlasnie zaczalem kolekcjonowac plytki ktore ida do kosza ale dam je na potrzeby serwisu... |
a ja oddalem ta nagryware na gwarancje i teraz zcekam na nowa.jesli znowu bedzie plytki psuc -to znowu na serwis....a po 3 razie-kupuje cokolwiek do lapropa,byle to nie byl ricoh!!!!
|
a ja ze swojej strony dodam jeszcze inne posrednie rozwiazanko :)
wypalilem 4 plytki i wszystkie sa ok :) (plytki TDK 4x) nie wiem czemu ale Nero mi zawsze je wypalalo na 4x i nie dalo sie tego zmienic, ale uzylem freeware CDBurner XP Pro i ustawiajac sobie predkosc na 2.4x albo nawet na 1x - wszystkie sa wypalone poprawnie... - ta aplikacja poprawnie ustala predkosc zapisu (wlasnie w przeciwienstwie do Nero) |
Cytat:
|
A dokładnie to tak http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41331707
|
Ilość załączników: 1
Płyty wyglądają tak jak na fotce tylko, że są pakowane w normalne pudełka.
|
Cytat:
Pozdro wielkie. |
Jak to nie ma płyt +R x 2.4. sam pale na takich Dysanach od CMC po 1.3 zł/szt. pakowane w grube pudełka mimo, że mam nagrywarki x 8 i 16 to wolę wypalić na czymś sprawdzonym wolno niż na odpadach w tym przedziale cenowym. Polecam poszukać na allegro lub w okolicznych sklepach i zrobić sobie zapas. Pozdrawiam
|
joujoujou: jest nas czterech juz...
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
wlasciwie co mam do stracenia??? dvd i tak nie pali (gdzie dzis dostac "+" x2.4?) cd tez nie zawsze najwyzej zrujnuje sie na cos lepszego albo laptopa do ludzi i jakiegos co nie bedzie mial w srodku Ricoha sobie kupie jak sie rujnowac to z hukiem. zreszta jest nas juz 3. wyszukalem pozostale posty nt. rw8165 ale nic nie wiem oprocz tego ze moznaby probowac downgrade'u do 1.01 ale trzebaby go miec no i jakiegos flashera tez |
Cytat:
Ale w przypadku Litka są jacyś prekursorzy, którzy wpierw to sprawdzają Bo lubią ryzyko, mają czas i kasę :D Potem się już tylko wgrywa sprawdzone :taktak: A czy ty chciałbyś zostać prekursorem modowania Ricoh RW8165? :> :mruga: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17. |