![]() |
Typowe przy grach ściaganych z neta ;)
A rozwiązanie ? Gdy pyta o płyte zmień ją na płyte nr inny. Dasz ponów próbę i po 1 sec znowu powie ci abyś zmienił na tą właścwią. Przykład
Jak zadziała prosze o raputke :D |
Jeśli masz 2 napędy CD to odpal instalacje 1 płyty z pierwszego i wsadź 2 płyte do 2 napędu, jak bedzie chciał 3 płyte to zamień ją z 2płytką. Troche namotałem, ale chodzi o to aby przez cały proces instalacji 1 płyta była w napędzie... U mnie to pomogło... 8 ) :D
Pozdro |
Tez mialem cyrk z plyta 2, u mnie chodzilo mu o caba z plyty wiec skopiowalem go (samego caba) na dysk i wczytal sobie z dysku. Dalej juz instalka poszla OK.
|
mialem taki przypadek !! pomoglo przeinstalowanie systemu !! u mnie sie dzialo tak ze raz na poczatku raz na koncu wysypywal sie blad ze nieprawidlowy wolumin!!!
|
u mnie wywalała się instalka dvd, kiedy do obrazu mdf w ultraiso wrzuciłem rodzynka i przez pomyłkę zapisałem w pierwotnym formacie (mdf).
po konwersji na iso i odpaleniu setup'a instalator się sypał. musiałem wziąść nowy obraz i zapisać od razu jako iso. |
:: Problem z instalacją gry Prince Of Persia Warrior Within ::
Ilość załączników: 2
Witam wszystkich
mam problem i jednocześnie prośbe do Was z nim związaną czy ktoś miał taki przypadek jak widac na screenach ? jeszcze opisze: włączam instalator pop2 konczy inst. cd 1 wola o cd2 wkladam cd 2 i daje ok zaczyna chwile instalowac i wywala byka jakiego widac na screenie co ciekawe dzieje sie tak tylko na 2óch komp. z 4-ech na których to sprawdzałem nie wiem o co chodzi, ale wydaje mi sie ze to wina OSu a nie gierki macie jakis pomysł ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:24. |