![]() |
SafeDisc VI...
Przy wykrywaniu zebezpieczenia przez Clone XXL v.2.0.1.5. wykrywa mi SafeDisc VI Jak mam obejśc to zabezpieczenie programem Alcohol 120% ?? POMOCY!!!!
|
Witam na forum. Narazie najwiekszy safedisc ma oznaczenie 4 wiec nie wiem skad u ciebie wzielo sie 6. Ale najlepiej zainstaluj a-ray scanner dostepny w dziale plik cdrinfo. Przeskanuj tym i napisz co to jest.
|
...a co to za gra?
|
Witam.
Nie 6 tylko Version I. U mnie wykazuje to między innymi na Sims podstawa. Więc dobrze kolega napisał SD VI. Giena |
OLEKGAMES, wystarczy wlaczyc alkohola i ustawic progfil Safedisc na przegrywanie. Powinno chodzic. Jaka masz nagrywarke ?
|
Witam.
Olekgames,zapewne przeglądałeś też tematy związane z SafeDISC. Myślę,że pykniesz to lekko.Nie zapomnij załączyć Ukryj nośnik (ATIP) w opcjach Alcohola.Aha jeszcze jedno nie nagrywaj płyty z emulacją RMPS jak to sugerują niektórzy na tym forum do zrobienia kopi sd. Giena |
I pamietaj, ze LG pali najlepiej:)
|
Też zażartuję : jeszcze weź najtańszą płytke cdr bez nadruku i dwa razy wyłącz prąd !!!
Giena |
Cytat:
|
Nie rozumiem co niektorych ludzi i tych reputacji?
"Pawel_k gowno prawada liteon rulez" i koles dezaprobate mi daje????Czesci osob sie chyba juz w glowie pomieszało |
Cytat:
Jedni mogą,żartować więc ja też. Giena |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47. |