![]() |
RMVB => (S)VCD
Format jest stosunkowo "młody" ale już oprogramowania do konwersji nie brakuje. Testowałem EO Video - film przekonwertowałem do VCD i jest OK.
Wady: - niewielkie możliwości ustawień, - strasznie długi czas konwersji w porównaniu np do TMPEGenca ale za to dźwięk się nie rozjeżdża z obrazem Piszę bo jednak wolałbym konwertować TMPEGencem (Xpressem) - podaję skryptem avs - niestety rozjazd dźwięku jest nie do wyregulowania :( Może komuś udało się wymyśleć jak wyeliminować ten defekt albo znalazł szybsze narzędzie do konwersji RMVB => (S)VCD Pozdrawiam |
WinAvi Video Conwerter.
|
Przetestowałem właśnie...
Podobna sytuacja - mało ustawień! Trzeba się namęczyć by film o długości 80+ minut wpasować w 1 CD Mało tego!! Ustawiłem w opcjach niestandardowych by tworzył 1CD - 800MB - to i owszem, pierwszy plik ma idealnie 800MB, natomiast jest drugi plik... ma 50 MB i jest tam końcówka filmu... :( Ciągle brakuje mi narzędzia z taką gamą filtrów ja TMPEGenc Co do szybkości to rzeczywiście - błyskawica!! |
Faktycznie opcji nie ma za wiele ale szybkośc jest inponująca w porównaniu z TMPGE.
|
Cytat:
Spotkal sie ktos juz z tym problemem? Prosze o pomoc... Majkel |
Ja używam 6.2 i jeszcze z żadnym filmem nie miałem problemu. Może ten film który chcesz przerobić jest uszkodzony.
|
Cytat:
|
Cytat:
najlepiej usuń program , wyczyść rejestr z wpisów po programie und nowa instalka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:19. |