![]() |
Cytat:
te progzy nie sluza do testowania NAPEDOW, tylko NOSNIKOW (jakosci nagrania) a co do testowania strumieni DVD to nie slyszalem o takowym :nie: |
Re
Np. przez porównanie wielkosci bitratu czy wielkości Qf strumienia video czy bitratu strumienia audio.
JarryBeGood |
A gdzie w Gspot'cie sprawdza się jakość nagrania Divix'a ?? ;) - tak gwoli ciekawości pytam ;)
|
dla Lite-ON - kProbe
dla innych nero cd speed ;) pozdro ;) |
Re
Szanowni koledzy PIOTR34 i Icemac chyba nie do końca zrozumieli o co prosiłem. Chodziło mi o prosty program którym mógłbym przetestować nagraną płytkę DVD /oryginalną, nagraną przez kogoś lub przeze mnie /pod kątem jakości nagrania.
Jest taki programik do testowania Divixów /nazywa się GSpot Codec Information /. Szukam analogiczego programu do badania nagranych płytDVD. Chodzi mi o czytelne informacje odnośnie nagranej płytki DVD. Nie chcę testować napędów. JarryBeGood |
nooooooooooooo szukajka sie klania
ale ci podpowiem (i tak ktos mnie zrypie) np. kprobe, cdspeed ... P.S. co do czego i jakiego sprzetu to sobie POSZUKAJ !! |
Czesć, proponuję znależć na panelu opcję szukaj i wpisać np: testy
|
Badanie jakości DVD
Hejka!
Czy jest jakiś program , którym mozna przeanalizować jakość / w postaci wskaźników, wykresów / oryginalnej lub nagranej płytki DVD ? JarryBeGood |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |