![]() |
Heheh, a po co tweaki? Prawym przyciskiem na pulpicie, arange icons (po polsku chyba sortuj ikony) i lock web items on desktop. I oczywiście to znika :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdzies tak czytalem :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
msdnaa na Poli Warszawskiej - WEiTI dało mi na licencje na W2k3 Enterprise bez żadnych ograniczeń i napisów - na jednej płycie miałem dwa systemy - standard i enterprise, ale klucz tylko do jednego [powiem, że ten z ent. do std. nie pasował]
czyżby ms dzieliło uczelnie na lepsze i gorsze? |
Cytat:
Ps. Jeszce mam pytanie, jak sprawdzić ile dni pozostało do końca licencji. ? |
... Patrix, weź to przerób na corporatkę i problem zniknie sam.
|
Z pulpitu zniknęło, ale po wciśnieciu ctrl alt del i przy logowaniu/wylogowaniu dalej w oczy dźga... echh coś za coś hehe dobre i to...
|
Ilość załączników: 1
ITweakU
-edit- o... widze, że już po kłopocie :P |
dzięki wszystki za odppowiedź :)
@rycho zobaczymy może jednak @Sid niestety jeszcze nie jestem na studiach ale planuje sie wybrać ;) @pablocoo strzał w dziesiątke THX update @Y@nkee_PL :piwo: |
Ilość załączników: 1
Tym mozna
Pierwsza zakladka, 'disable testing notice from desktop' |
załatw sobie taką kopie jak ma ciapek :/ co przez to chcę powiedzieć jest chyba jasne
ew. jeśli jesteś na studiach popytaj w dziekanacie czy wiedzą co to jest MSDNAA i wydęb od nich ten sys - na legalną full wersję niestety ani mnie ani ciebie nie stać inną metodą niż z MSDNAA bo konkursy już się chyba pokończyły |
Cytat:
Kiedyś gdzieś o tym czytałem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:00. |