![]() |
Dzwonienie za darmo z internetu cz.2
Czy na dzień dzisiejszy jest jeszcze możliwość dzwonienia za darmo z internetu a jesli tak to porpzez jakie programy. Pozdrawiam
|
Witam!
Dzwonienia na co? Na telefony stacjonarne? Komorki? Czy moze po prostu dzwonienia przez Internet? |
Chodzi mi o dzwonienie na stacjonarki i komorki.
|
Witam!
A to kiedykolwiek mozna bylo za darmo? Cos mi sie zdaje, ze za duzo bajek sie naczytales... bo rachunki w koncu i tak dotarly do cwaniaczkow, ktorym sie zdawalo, ze moga oszukac sieci telekomunikacyjne... |
Zapewne chodzi o Skype, ale tam za darmo dzwonić na telefony stacjonarne i komórki nie można.
|
Skype is free only PC <-> PC :)
|
Witam!
No jesli chodzi o Skype, to wykupuje sie karte na okreslona sume, doladowuje sie konto i mozna dzwonic za grosze na caly swiat :) |
Wczesniej mozna byloby przez Bubble ale teraz sa juz tam rozmowy platne na telefony stacjonarne.
|
ale wszyscy pie**olicie od rzeczy
@roma01: Babble - zrobilo sie platne, wwtelcophone mialo iles tam minut darmowych ale nie wiem czy to aktualne... jezeli jest cos jeszcze to sam chcialbym wiedziec ;) @Remix te Twoje bajki to nawet mi dzialaly troche i sobie pogadalem jak kilku innych rorumowiczow tez zreszta |
No wlasnie i pytam sie na dzien dzisiejszy czy jest jakis program z ktorego mozna jezcze dzwonic za darmo. Przeciez wiem ze Babble jest juz platne.
W kazdym badz razie jesli ktos by znalazl cos podobnego to chetnie skorzystam. Dzieki i pozdrawia,. |
zapewniam Ciebie..gdyby było mialbys juz z 10 postów z nazwami programów i opisow jak tego dokonac.
Moja odpowiedz brzmi :NIE ps.bylo kiedys, jak pisali wszyscy, chodzilo pieknie, czysto...ale wszystko co piekne musi sie skonczyc i byc platne |
Witam!
Predi tylko zeby rachunku nie przyslali kiedys.. bo ktos za to placil.. nic nie ma za darmo :) |
to wszystko bylo na zasadzie promocji - zabacz sobie jak fajnie sie gada a potem nam zaplac za wiecej,
wiec rachunku raczej nie przysla a nawet jesli... to i tak go ode mnie nie wyekzekwuja |
W tej chwili chyba najtaniej jest poprzez to:
www.nawijka.pl |
Witam!
Predi - chyba, ze tak :)... bo byly tez patenty na rozne walki.. ale potem ludzie sie zdziwili jak rachunki sie pojawily.. czasami nawet po lugim okresie czasu :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:19. |