![]() |
Tlen goowno tylko sie wkurzylem
Kurcze siedzę sobie spokojnie na tlenie (którego nie mam wcale tak długo) nagle zielona buźka zamienia się w szarą....
hmmm pomyślałem że padło odczekałem moment i tlen pokazuje że hasło nieprawidłowe próbuję raz... dwa.... trzy.... heh lipa troszki więc postanowiłem skorzystać z podpowiedzi no i proszę ciebie kilkam a tam.... zamiast pytania które dałem przy rejestracji jest "Cracked by sexylaska@o2.pl" :bicz: KUNA a taki login miałem heh co robić wysłałem maila do sexylaski ale nie sądze by odpowiedział/ała a nakgorsze jest to że ja nic nie zrobiłem z sexylaską nigdy nie gadałem hmmm taki atak bez powodu normalnie chore to jest :( heh ubolewający Paja |
czyli wynikaztego, że miałeś za proste pytanie i ktoś zgadł i pozmieniał twoje dane :|
|
heh sam nie pamietam pytania ale mogłaem dać proste bo myślałem żę samemu je trzeba będzie wpisać/ A tu gotowe. chyba nic mi nie zostało jak założyć nowe konto :(
|
nie zapomnij zmienic tez maila tutaj bo jezeli miales podany ten sam a ktos jakos dojdzie ze tutaj masz konto to moze ci namieszac (formularz odzyskiwania hasla)
poza tym napisz do admina tlena moze uda sie odzyskac konto - i zrob screena na wszelki wypadek tego ze jest napisane cracked |
Dalej twierdze że skype górą 8 )
|
|
ok mail do adimistratora tlena wysłany (mail@o2.pl) mam nadzieję że szybko odpowiedzą. heh trzeba się na błędach uczyć
Wielkie dziękie do Rafała zaraz wyślę kopię poprzedniego maila. |
Cytat:
Mialem podobna przygode z tlen, tylko od drugiej strony Kiedys zalozylem sobie konto, chwile uzywalem i przestalem... po jakis 2latach zachcialo mi sie znow, pamietajac ze mam tam konto prubowalem sobie przypomniac adres itd uzylem swojego standardowego loginu, ale haslo cos nie dzialalo... wybralem podpowiedz, a tam bylo jakies durne pytanko, odpowiedzialem na nie i wlaczyle sie tlen Nagle male zdziwienie, bo sciagnely sie kontakty do ludzi ktorych nie znam... |
:) napisałem do administratora tlenu otrzymałem odpowiedź zwrotną z prośbą o przesłanie danych jakie dałem w formularzu (mam nadzieję że pamięć mnie nie zawiodła bo formularz dawno wypełniałem) a co najważniejsze konto sexylaski zostalo zablokowane przez admina (jest napisane cracked by admin@tlen.pl tak juk u mnie tylko że sexylaska było) więc dziewczyna dostała za swoje głupie zabawy ze zgadywaniem podpowiedzi :) teraz będe musuał dać inne pytanie jak mi konto odblokują.
|
Fsiuuu już wszystko wporząsiu tlen mam sexylaska zablokowana zostane przy tym komunikatorze właśnie za szybką pomoc.
dzięki panowie ;) bo gdyby nie wy nie wiedziałbym co zrobić |
A wiec sprawa zalatwiona, zamykam.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42. |