![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Pozdrawiam!! |
[QUOTE=1stwasp]
Jeżeli nie czujesz potrzeby walki z napisami w sensie jakości, to proponuję Ci DVDAuthorGUI, który robi to prawie one click - podajesz ścieżki do obrazu, dźwięku i napisów w formacie MicroDVD - i to wszystko... To chyba najszybsza i najprostsza metoda w mojej opinii efekt końcowy jest taki sobie, ale w mojej opinii... Jedno pytanko do kolegi, nie wiesz jakie kodowanie napisów ustawić w DVDAuthorGUI żeby napisy były wyświetlane z polskimi znakami. Z góry dziękuję za odpowiedź. :) |
Cytat:
Musisz zrobić reauthoring płytki - rozbić ją na pliki elementarne (obraz i dźwięk) i do tego dodać osobne napisy i zmuksować w całość... Jeżeli nie czujesz potrzeby walki z napisami w sensie jakości, to proponuję Ci DVDAuthorGUI, który robi to prawie one click - podajesz ścieżki do obrazu, dźwięku i napisów w formacie MicroDVD - i to wszystko... To chyba najszybsza i najprostsza metoda w mojej opinii efekt końcowy jest taki sobie, ale w mojej opinii... Jak chcesz to zrobić porządnie zajrzyj, np. tu lub/i tu. Pozdrawiam! |
Czyżby pomysłów brak ?? A może brak możliwości ??
|
dodanie napisów do gotowego DVD
1.Czy istnieje dodanie napisów do gotowego już DVD-Video [najlepiej metodą One-Click], wszędzie pisze się o dodawaniu napisów do projektów, a do gotowych DVD nie, czy istnieje taka możliwość ??
2.Przy przerabianiu AVI na DVD-Video w The FilmMachine [1.4] program zrobi 'Audio Extraction' i 'Audio Conversion' ale tylko jeden raz gdy chce robic 'Audio Conversion - Second Pass - Transcoding' wiecznie jest 0% i program nic nie robi! Czego to może byc wina ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:50. |