![]() |
jeśli poniżej 4.38 GB to tym samym, jeśli większe to DVD Shrink. potrzebny przy drugiej opcji wirtualny napęd. wszystko do znalezienia na forum lub stronie http://cdrinfo.pl
|
Hmm
No dobra. Może i ja złapię czerwonego punkta, ale niestety rackzuję w tej dziedzinie. Powiedzcie mi, jak zgrać na płytkę DVD z dysku po zrobieniu zrzutu na DVD Decrypter??
|
|
Cytat:
|
Jezeli cos ma zabezpieczenia to tylko DVD Decrypter w ISO a pozniej podmontowanie i FULL DISC, mam ppracje? :)
pozdro ;) |
Nie.
|
A czy po przekopiowaniu DVDDecrypter'em dalej będą zabezpieczenia znajdować się na nagranej kopi??
|
Faktycznie, najlepszym rozwiązaniem wydaje się być sam DVDDecrypter w trybie ISO.
|
Cytat:
a jak się Shrink wywali na zabezpieczeniach co się zdarza? a DVD Shrink musi czymś wypalić np. DVD Decrypterem :jezyk: :cisza: :) |
A nie lepiej DVD Shrink - Full Disc? :>
pozdro ;) |
Cytat:
|
za pomocą DVD Decryptera kopiujesz całość (File mode) na HDD a potem wypalasz to w Nero... prosto i szybko :)
|
Pełna kopia DVD.
Wpadło mi w ręce parę płyt DVD DL. Jakim programem zrobić czystą kopie DVD ??? Na DL cały film się zmieści więc nie trzeba nic kompresować i przerabiać. A wszędzie w opisach pisze coś o kompresji i dzieleniu na 2 płyty DVD. POMOCY RODACY. :pisze:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:03. |